Схвалено Денис Шевчено .НПУ Харків/ нон рп дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Кизаров

Активний
Реєстрування
3 Вер 2022
Дописи
554
Реакції
79
Бали
33
1. Нікнейм гравця: Денис Шевчено (57870)
2. Особистий нікнейм: Паша Євро (12759)
3. Суть скарги: Скарга на працівника поліції м.Харків працівник почав по мні стриляти в місті хоча я нічого такого не зробив.Людина мене замутила я нічого не міг сказати їхала одна в патрулі та щей просить паспорт а вмене завязані руки я йому написав як дати паспорт він починає якусь фігню говорити він мені не надав адвоката (він мені не прочитав правело міранди)
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 28,03,2023

Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
1. Нікнейм гравця: Денис Шевчено (57870)
2. Особистий нікнейм: Паша Євро (12759)
3. Суть скарги: Скарга на працівника поліції м.Харків працівник почав по мні стриляти в місті хоча я нічого такого не зробив.Людина мене замутила я нічого не міг сказати їхала одна в патрулі та щей просить паспорт а вмене завязані руки я йому написав як дати паспорт він починає якусь фігню говорити він мені не надав адвоката (він мені не прочитав правело міранди)
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 28,03,2023
Доброго дня,на відео чудово видно,як ви порушуєте ПДР на 0:02,далі на 0:09 ви вчиняєте ДТП з патрульним автомобілем,за що Вас і було зупинено. Далі на 0:26 ви здійснюєте непідкорення та втікате із місця ДТП. Тобто порушень вже хватає,після цього ви пишите,що Ви нічого не вчинили?Обман адміністрації х1. На 0:30-0:31 по тайму у Вас проходить 10 секунд,тобто вже є монтаж відео,та спроба обману адміністрації х2. Стосовно стрільби у місці,то керуючись «Загальним статутом МВС»,якшо немає іншої змоги зупинити порушника дозволяється відкрити вогонь.

Пабло Кизаров

Активний
Реєстрування
3 Вер 2022
Дописи
554
Реакції
79
Бали
33
Доброго дня,на відео чудово видно,як ви порушуєте ПДР на 0:02,далі на 0:09 ви вчиняєте ДТП з патрульним автомобілем,за що Вас і було зупинено. Далі на 0:26 ви здійснюєте непідкорення та втікате із місця ДТП. Тобто порушень вже хватає,після цього ви пишите,що Ви нічого не вчинили?Обман адміністрації х1. На 0:30-0:31 по тайму у Вас проходить 10 секунд,тобто вже є монтаж відео,та спроба обману адміністрації х2. Стосовно стрільби у місці,то керуючись «Загальним статутом МВС»,якшо немає іншої змоги зупинити порушника дозволяється відкрити вогонь.
1.Я написав що я нічого такого не зробив щоб на мене наводити зброю якби ви підійшли без автомату та попросили мене стати на узбічя яб це зрадістю зробив.
2.Виж мене посадили за непідкорення та за втечу за всі порушення .
3.На рахунок монтажа у мене включаєця на кнопку запись екрану тобто я закінчив відео та продовжив.
4.Ви могли на мені використати шипи щоб я зупинився я на вас не наводив зброї та не стреляв.
Я думаю що я в якихось ступинях винен але не до обману адміністрації я знаю що я тріжки профтикав про відео за це мене вибачте.
На скільки я заню стриляти з керма заборонено.

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
987
Реакції
547
Бали
153

Вітаю Шановний гравець
Схвалено
Гравець Денис Шевчено (57870) буде покараний за PG(120хв)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі