Розглянуто Денис Ястріб, Саня Павлик//FD/DB/Масові порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Лідер МОЗ | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Мухаммед Баобаб
2. Нікнейм порушника: Денис Ястріб, Саня Павлик
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Всю ситуацію видно на відео, але уточнюю, що незаконих намірів з моєї сторони особисто я не побачив. Прошу звернути увагу на серйозні поркшення зі строни працівників.
1. Їхали на автівці яка скоріше всього є зареєстрованою, але тоді запитання - чому авто без номерних знаків?
Дане питання в мене винекло ще біля ГУНП тому я і просив їх зупинитись щоб задати це питання.
Також в правилах використання зареєстрованих т.з вказано, що авто має бути з номерними знаками.
2. Особи мали намір безпідставно мене затримати.
3. Майор Д.Ястріб відкрив вогонь по мені, коли я ніяк не загрожував життя працівникам.
4. Денис Ястріб, Саня Павлик використовували транспортний засіб для завдання шкоди мені.

5. Також Ястріб не володіє знаннями правилами використання табельної зброї, ті її ступинів застосування.

Також розумію, що від мене також могли бути певні порушення, але не такі задля яких мене потрібно було убивати.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
Тайм коди:
2.15 FD
3.07 DB
4.50 DB

6. Дата порушення: 04.01.2026

Олексій Киволон

Мл. Адміністратор| Південна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
16 Кві 2025
Дописи
402
Реакції
242
Бали
103
Вік
25
Вітаю!
Переглянувши надані вами відеодокази, можу винести наступний вердикт.

Гравець Мухаммед Баобаб [11737] здійснив провокацію щодо співробітників НПУ, у зв’язку з чим отримує деморган на 30 хвилин відповідно до пункту 6.29 "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо.

Зі співробітниками НПУ буде проведено профілактичну бесіду щодо дотримання правил використання номерних знаків.

Шановний гравець Мухаммед Баобаб, просимо вас надалі утримуватися від провокацій інших гравців.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі