Схвалено Дениc Рябов \ Відмова рп біографії - знову з ним конфлікт!

Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
15
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора: Дениc Рябов
2. Особистий нікнейм: Алі Шевченко
3. Суть скарги: Причина відмови рп біографії ( не гарно оформлено / і типу безмежна кількість граматичних помилок )
4. Доказ видачі покарання:
image.png

5. Дата походження: 24.05.2023

Яким чином мене шкіла перевіряв на орфографію ?
І
( з яких пір - крапки й коми чи відступи перед ними вважаються граматичними помилками ?)
В якому сенсі гарно оформлена ??
Якщо у кожного гарно може відрізнятись .
Так як я , з цим перевіряючим мав конфліктні ситуації прошу когось старшого (по віку) перевірити мою рп біографію - можливо він на мене ображений / або мстить мені)

Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Вітаю!

Біографія повинна бути написана так, що б її було комфортно читати. І з яких пір перед крапкою або комою ставиться пропуск?

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
15
Бали
21
А ми рахуємо орфографічні помилки чи пунктуаційні ?
Ввесь текст я перевірив там де можна було якось виправити я виправив єдине де лається за правильність написання це по прізвищу
(Жайворенко )

Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
15
Бали
21
Наприклад в рп біографії Дмитро Ковальов?? , яку ви ухвалили
Пункт - I Дитинство - 2 помилки (орфографічна і нерекомендоване слово)
Пункт -
II Шкільні роки - 11 помилок (Не узгоджено іменник з дієсловом: "Він" ; «проектів» — написання не відповідає чинній версії правопису, виправлення: проєкт ; «благоустрою» — нерекомендоване слово, кращий варіант : доброустрій, порядок, добрий лад ; «поліцейську» - помилкове слово, виправлення: поліційний, поліціянт, поліцай ; «проектів» — написання не відповідає чинній версії правопису, виправлення: проєкт ; Краще: «розв'язувати проблеми» ; «процвітаючим» - помилкове слово, виправлення: що процвітає, квітний, квітистий, квітучий, успішний.)
Пункт - III Служба в поліції - 5 помилок.
Пункт - IV Нове життя - 6 помилок.
Пункт - V Теперішні дні, тяжкий час - 9 помилок.

Останнє редагування:
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
15
Бали
21
У мене багато помилок ???
А у інших такий самий шрифт , такий самий колір і помилки не пунктуаційні а орфографічні і небажані .

Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
15
Бали
21
Правило відступу я прийняв після сапортки, для збільшення читабельності.

Будь ласка, заберіть його від мене - він мене з'їсть !!!

Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Правило відступу я прийняв після сапортки, для збільшення читабельності.

Будь ласка, заберіть його від мене - він мене з'їсть !!!

Яке правило відступу? Ви про що?
Не засоряйте тему. Очікуйте відповіді головної адміністрації.

Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
15
Бали
21
Дайте відповідь що викривлює і змінює історію яку вам подають пунктуація чи орфографія?

Чому людей з помилками орфографії одобрили , а мені з помилками пунктуації відмовили???

Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
15
Бали
21

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

Прикріпіть будь ласка тему, в котрій ви побачили порушення зі сторони адміністратора.

Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
15
Бали
21
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
15
Бали
21
Вітаю.

Прикріпіть будь ласка тему, в котрій ви побачили порушення зі сторони адміністратора.

Він зсилаеться на помилки, нечитабельність тексту, не оформлена.

Помилки є, але вони не орфографічні, а пунктуаційні, я навів 2 РП біографії де цей модератор прийняв їхні РП, але вони не відрізняються чи текстом, чи читабельністю і там помилки не тільки пунктуаційні, а й орфографічні!

Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Він зсилаеться на помилки, нечитабельність тексту, не оформлена.

Помилки є, але вони не орфографічні, а пунктуаційні, я навів 2 РП біографії де цей модератор прийняв їхні РП, але вони не відрізняються чи текстом, чи читабельністю і там помилки не тільки пунктуаційні, а й орфографічні!
У вас помилка в кожному реченні. Покажіть мені правило, котре затверджує що писати кому/крапку з відступом, не є порушенням. Пунктуаційна помилка, також помилка.

Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
15
Бали
21
У вас помилка в кожному реченні. Покажіть мені правило, котре затверджує що писати кому/крапку з відступом, не є порушенням. Пунктуаційна помилка, також помилка.
Дайте відповідь що викривлює і змінює історію яку вам подають пунктуація чи орфографія?

Чому людей з помилками орфографії одобрили , а мені з помилками пунктуації відмовили???

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

Role Play біографію буде перерозглянуто.

Схвалено.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі