Розглянуто Денчик Легенда / Вихід з гри під час RP процессу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Флуррі

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
280
Реакції
42
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Денчик Легенда [96734]
2. Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі [63297]
3. Клан порушника: Legends-FMQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Таймкод (00:01-00:33) побачив що громадянин порушує правила дорожнього руху та вирішив його зупинити далі Таймкод (0:33-0:40) підїзжає громадянин та починає відкривати по мені вогонь без причини далі таймкод (0:40-2:00) я затримав людину за напад на поліцейського і відвіз у відділок НПУ Києва далі Таймкод (2:01-5:00) після того як я завів людину в кабінет допиту він попросив щоб я викликав адвоката я його викликав пройшов час і адвокат не відповів тому я проводив процесуальні дії без адвоката вже далі таймкод (5:01-7:20) я попросив громадянина надати паспорт аби встановити його особу і виписати розшук але далі на таймкоді (7:21-7:33) коли я опустив планшет то побачив що данний гравець вийшов з гри під час РП процессу і тим самим порушив правило UG 6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення. | Варн / Бан до 5 днів
6. Докази (скриншот/відео): тиць
7. Дата порушення: 24.04.2025

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
423
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:
Гравець #96734 - отримує покарання у вигляді Warn.
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення. | Варн / Бан до 5 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі