Розглянуто Деніс Котик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Мітчелл

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
43
Реакції
50
Бали
23
Нікнейм лідера/заступника: Деніс Котик
Особистий нікнейм: Ілля Тарасенко
Суть скарги: Він видав мені 2 догани просто так, 1-догана він сказав тещо мене немає в спец зв'язку хоть він не дав ніякого попередження щоб я зайшов + я стояв просто на вході в ГУНПУ; 2 - догана за прогул робочої зміни хоть було 17:50-17:55, наголошую ще що Полковник не знає графік рочої зміни хоть я міг спокійно ще поїхати по своїм справам на тіж самі 5 хвилин, і за ці 2 догани він понизив мене в званні!!!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
Дата походження: 10.11.2025

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,589
Реакції
1,062
Бали
253
Вітаю
Перше попередження ви отримали за порушення внутрішніх правил, а саме - відсутність у голосовому каналі Discord під час перебування у грі. Згідно зі статутом, кожен співробітник зобов’язаний перебувати у Discord під час робочої зміни для підтримання зв’язку з колегами та керівництвом.

Наступне попередження було видано за прогул робочої зміни. Ви перебували у статусі AFK у роздягальні протягом часу, коли перерва закінчилася вже 20 хвилин тому.
Два усних попередження, отримані за ці порушення, переросли в одну догану.

Друга догана була видана за повторне аналогічне порушення - пропуск робочої зміни, а також за сперечання із заступником лідера НПУ, що кваліфікується як непокора наказам керівництва.

Всі попередження та догани були видані обґрунтовано та відповідно до статуту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі