Розглянуто Ден Картьє

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,665
Реакції
1,112
Бали
253
Нікнейм лідера/заступника: Ден Картьє
Особистий нікнейм: Артур Лівінгстон
Суть скарги:
Вітаю шановна старша адміністрація, я зіткнувся з такою проблемою, що моя завка на ст. склад була відхилена за причиною "замалий рівень". Я розумію що на ст. складі можуть видавати премію або фінансуванню підрозділу на банківкьску картку. Для неї потрібно мати 6 ігровий рівень, який в мене є. А також в заявках чітко сказані, які критерії потрібно мати і яким я відповідаю:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.- Бути старше 13 років
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення
- Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище.
- Знати правила правила серверу/правила організації/правила нападу на вч/правила постачання озброєння.
- Мати можливість приділяти в день 3+ години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміти комунікувати з людьми.
- Мати третій ранг [3] в ЗСУ.
- Мати той самий Nick Name на форумі та в грі.

Також я переглянув правила держ. організацій, а саме положення про призначення старшого особового складу:
7.1. Порядкові звання 9, 10 - вважаються старшим особовим складом. Призначення на дані посади відбувається згідно результатів проведеної співбесіди.
7.2. Мінімальний термін на посаді - 2 тижні.
7.3. Покинути завчасно від вказаного мінімального терміну, посаду заборонено. | Чорний список фракції 10 днів

І я переглянув правила лідерів держ. організацій, де теж ніде не прописано, який рівень потрібно мати для призначення 9 та 10 рангів на посаду.
Також я помітив що був відхилений ще один кандидат Кевін Макалістер за причиною "замале звання", хоча у заявці написано 3 порядкове що відповідає правилам. Не виключаю той факт, що він міг обманути.

Прохання до старшої адміністрації, провести бесіду з лідером та слідкуючою адміністрацією, щоб вони прийняли свою провину. Також прошу внести мене до списку допущених кандидатів, як я вже писав у ній, маю багатий досвід в сфері ЗСУ та хочу допомагати лідерові.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
Дата походження: 22.04.2025

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
На розгляді

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, переговоривши з лідером, ситуацію було вирішено та вас допущено до обзвону.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі