Відмовлено Ден Річезе (с-ш-з)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хакі

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
89
Реакції
48
Бали
67
1. Ваш нікнейм:100422
2. Нікнейм адміністратора:-------
3. Суть скарги:Гравець ден річезе 72212 поробує злити мене з ігри він дуже масштабно заливає мене на фору багато скарг в один день не одной скаргою а
БАГАТО ОСЬ вони ВОНИ В 4 ПУНКТІ

Він просто дуже сильно ОБРАЖАННИЙ на мене іза того шо я не дозволив шоп він зробив вотку зімной І іза цього він зливає мене

ТАКОЖ ВІН ДУЖЕ СИЛЬНО СПАМИТЬ СКАРГАМИ ЦІМ ВІН ЗАВАЖАЄ ПЕРЕДИВЛЯТИСЬ АДМІНІСТРАТОРАМ СКАРГІ

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Цім він заважає адміністраторам переглядати скарги а так він скідує багато скарг і цім він хочє мене злити з проекту

ТАКШО я прошу шо йому дали бан за злив гравців а точніше мене

5. Дата порушення:22.07.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,797
Реакції
968
Бали
409
Вітаю.

Відповідно до п. 6.36 правил, зливом вважається 3 або більше відмовлених скарг (на розсуд адміністрації).

Більшість поданих на вас скарг були розглянуті та за їх результатами були зафіксовані порушення. Лише одна зі скарг була закрита через дублювання, що не є достатньою підставою для підстав вважати , що гравець вас зливає.

Кількість поданих скарг сама по собі не є порушенням, якщо вони містять підтверджені факти порушень. У разі, якщо буде встановлено систематичне подання безпідставних скарг з метою нашкодити гравцю, ситуація буде розглядатися відповідно до п. 6.36 правил.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі