- Реєстрування
- 27 Бер 2024
- Дописи
- 638
- Реакції
- 358
- Бали
- 123
Головна Інформація
Статус: ВІДКРИТО
Дата відкритя: 30.12.2025
Головний слідчий: Алекс Карпатиченко
Слідча група: агент та група затримання.
ОПИС
Я, Генерал Служби безпеки України (далі - СБУ), близько 23:00 години 24.12.2025 року отримав інформацію від нашого диспетчеру, про надісланий анонімний mail. Даний mail мав короткий описом та прикріплену фіксацію з боді-камери. На наступний день була переглянута відеофіксація та прочитаний вміст mailу також було встановлено особу завдяки головного слідчого, задапомогою бази даних СБУ, на відеофіксації можна почути принизливий вміст пісні до сторони Національної поліції України (далі - НПУ), також дії характерні "Хулігану", та в кінці можна побачити заподіяння середньої важкості побоїв. За даною відеофіксацією мені, як головному слідчому за даною справою - вдалось встановити особу: це був "Підполковник НПУ" Дніпровський Маркус. Встановивши особу, була зібрана група затримування спільно з головним слідчим, близько 16:30 годин 26.12.2025 року, особу було затримано на патрульному пості "Конча-Заспа - Київ", та доставлено до Головного управління СБУ за містом Київ, в подальшому, були проведені всі процесуальні дії та допит згідно Кримінально процесуального кодексу України (Далі - КПКУ).Тим самим Дніпровський Маркус порушив статтю 75, 85 та 86.2 Кримінального кодексу України (далі - ККУ).
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
прізвище та Ім'я: Дніпровський МаркусФІГУРАНТИ СПРАВИ
Статус: На волі
Додаткова інформація: Підполковник НПУ
Генерал СБУ Алекс Карпатиченко
Підпис:
Підпис:
Як до лісу - так і з лісу!