Відмовлено Де брати кошти для казни? Ідея для покращення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Франс Краймз

I come from the shadows — and leave silence behind
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
270
Реакції
162
Бали
48
Новий закон про відбір 10% з ОБОРОТУ бізнесів виглядає просто безглуздо. По-перше, держава в грі ні технічно ні фізично нічого не дає бізнесам. По-друге, завантажувати кожен тиждень фото бізнесів, звіти і т.д. це просто маячня, ми заходимо в гру щоб ПОГРАТИ, а не робити звіти. По-третє, з бізнесу йдуть кошти саме з обороту, ніхто не враховує те, що потрібно замовити продукцію, оплатити оренду, заплатити 1% кришуванню бізнесу, на багатьох бізнесах не приходить повна сума з оплати гравцем. По-четверте, навіщо взагалі ці "копійки" державі, це суттєва сума для гравців які тримають бізнес, а для держави цього не вистачить навіть на 1 пейдей. По-п'яте, ніхто не враховує того, що потрібно закинути гроші на карту, а це додаткові 5%. По-шосте, потрібно зробити так, щоб в казну йшли кошти з оренди авто, оренди бізнесу, оренди житла, спавну авто (1 тисяча в телефоні), штрафи з угону авто за пошкодження ТЗ, кейсів з деталями в тюнінг центрі, контейнерів у порту, продажу номерних знаків у МВС, отримання прав у автошколі, купівля майна в держави (бізнес, квартира, будинок) і тд. Що я пропоную: переглянути цей закон, зменьшити відсоток або повністю прибрати цей закон з гри. Взагалі, по рп цього закону в грі просто не існує, це видумка з форуму, я цей закон ніде в грі не можу прочитати.
Шановних працівників держ. структур прошу УВАЖНО прочитате вищенаписане, зробити висновки і зробити гру краще, бо я дав багато ідей для того, звідки можна брати кошти в казну

Олег Яворівський

Старший Адміністратор 06
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
1,289
Реакції
235
Бали
203
1763155019068.png

Вітаю шановні ініціатори даної петиції та Громадяни Подільського Краю!

Верховна Рада України та Президент розглянули Ваше звернення щодо зниження або взагалі видалення закону про оподаткування бізнесу та варіанти звідки держава може забезпечуватись.

Нижче розгорнута відповідь....

Почнемо з того що будь яка Держава, виконує роль гаранта стабільності економіки.
Наявність податків — обов’язковий елемент будь-якої економічної моделі. Без обов’язкових надходжень до бюджету держава була б не здатна утримувати жодну службу, включаючи поліцію, швидку допомогу, держустанови та інші структури, з якими взаємодіють всі.
Стосовно аргументу щодо складності звітності — ВРУ працює над оптимізацією механіки подачі інформації, аби уникнути зайвого навантаження на бізнесменів.

Наразі система про оподаткування дійсно пророботана і змінювати нічого поки що не потрібно. Якщо хтось буде не задовільний, то очікуємо від них скраги.

Дякуємо за активну громадянську позицію та зацікавленість у розвитку прав людини.

Зачинено!
Президент Подільського Краю
Олег Яворівський
1763157428395.png
Верховна Рада України
м. Київ, 14 листопада 2025 року

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі