Розглянуто Джасей Онфрой / Перешкоджання ловлі майна зі сторони слідкуючого, зловживання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Джасей Онфрой
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Даний адміністратор відправив мене в деморган начебто за те, що я перешкоджав ловлі майна. В його розумінні моя присутність та участь у ловлі майна є перешкоджанням так, як я зайнявши місце перед меткою заважаю комусь пройти до метки. Цей адміністратор не вірно інтерпритує правило 1.13.: "Заборонено перешкоджати доступ до мітки ловлі майна", а також ігнорує пояснення до цього правила, що саме є порушення цього правила: Порушенням вважається: Створення штучних перешкод (наприклад, біг у зворотному напрямку, блокування проходу при наявності вільного простору). Використання RP-відігрувань для навмисного обмеження доступу (наприклад, викрадення гравця, затримання тощо).
    Важливо! Ви можете натиснути "Alt" й купити нерухомість під час її зльоту лише один раз. Якщо ви втратили шанс, адміністрація може телепортувати вас на респавн, щоб дати можливість іншим гравцям придбати майно. Тобто, не може бути порушенням коли гравець стоїть перед міткою і не використовує намерені дії для перешкоджання іншим гравцям наведені вище в пояснені до правила. Крім того, слідкуючий вигадав власне правило, де не можна стояти перед міткою по центру, ствержуючи, що прохід має бути вільним саме по центру, чого в правилах немає. В правилах чітко все пояснюється, що саме вважається порушення цього правила, саме для того, щоб не було невірного трактування цього правила. Весь час, відколи я приймав участь в ловлі майна учасники займали місця перед міткою, для того щоб прийняти участь. Хто раніше прийде і займе своє місце тому рахується, виходячи з цього фізично не можуть усі мати рівні можливості, бо так чи інакше з боків біля мітки вже будуть стояти інші гравці. Даний адміністратор обмежив можливості іншим прийняти участь заборонивши стояти перед міткою, зменшивши кількість учасників, що дає більші шанси тим, хто вже стоїть з боків мітки. В цьому я вбачаю зловживання та блат на користь товариша даного адміна, який приймає участь в ловлі. Прошу провести перевірку на фікт взаємодії між цим адміном та гравцем який приймає участь. Також прошу звернути увагу на те, що навіть виходячи з інтерпритації правила цим адміном він навіть не звернув увагу, що гравці 425 та 10118 стояли позаду мене, і якщо б я почав бігти в зворотньому напрямку щоб покинути місце то порушив би правило. Також ці граці не були покарані так само як і я хоча стояли позаду мене заблокувавши мене. Все це говорить про некомпетентність або зловживання, а також можливий блат зі сторони даного адміністратора. Джасей Онфрой завдав своїми діями значних збитків для мене, так як я втратив можливість зловити віллу, яка коштує понад 35кк до чого дуже готувався і виділив для цього час. Крім того в моїх покараннях зберігатиметься це порушення, що також негативно впливає. Тому вимагаю відповідної компенсації за завдані збитки в розмірі вартості цього майна, яке я мав всі шанси зловити.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
    Тайм-коди:
    5:04 - покарання

4:36 - образи та провокації зі сторони гравця 425, які в значній степені ображають гідність(не вперше, чекніть попередні скарги на цього гравця). Також зверніть увагу, що адміністратор не вжив ніяких заходів стосовно даного порушення в чому вбачається відкритий блат.
  5. Дата походження: 17.02.2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Адміністратор отримає попередження, також за видане покарання ви отримаєте компенсацію.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі