Розглянуто Джейк Вінчестер| Ігнорування репорту та прохань, введення в оману

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
174
Реакції
335
Бали
108
Вік
22
  1. Нікнейм адміністратора: Джейк Вінчестер
  2. Особистий нікнейм: Марк Мосісса
  3. Суть скарги:
  4. Хочу рассказать о ситуации, которая меня сильно возмутила. Во время МР моего друга убили еще до того, как выдали оружие и официально объявили начало. Я вызвал администратора, чтобы разобраться, и он пришел, сказал, что не видел, как убили моего друга, но при этом заявил, что "весь цей час слідкував", что явно противоречит его словам. Я попросил его хотя бы проследить за тем, чтобы меня не убили, на что он ответил: "Я й так весь цей час слідкую" и ушел. Через минуту меня убивают.

Как только откатился репорт, я написал: "Джейк Вінчерстер, вы проследили за тем, чтобы меня не убили, как я просил?" В ответ получил скриптовую отписку, что он ко мне придет, но так и не появился. Вместо нормального ответа — сплошные шаблоны, как обычно. Остальные админы тоже отвечают заскриптовано, мол, "подавайте жалобу", хотя речь вообще не об этом.

Прошу обратить внимание на эту проблему — я задаю конкретный вопрос, а в ответ получаю полный бред. Разве это нормальная работа?
    Я возмущен работой администратора Джейка, которого попросил о помощи. Он дал устное согласие проследить за тем, чтобы меня не убили, но в итоге даже этого не сделал. Прошу разобраться в данной ситуации.

У меня нет видео доказательств, но каждый администратор обязан вести фрапс. Поэтому прошу пересмотреть действия Джейка во время моей просьбы. Заранее спасибо!

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скриншот, доказ в чате
  6. Дата походження: 16.09.2024

Джейк Вінчестер

Akerman Family
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
897
Реакції
718
Бали
113
Вітаю, шановний гравець! Хочу вам пояснити всю ситуацію.

1. По вашим словам я до вас телепортувався і сказав "Весь цей час слідкував", На жаль я не міг за вами слідкувати через те, що за останні 48 годин приблизно я не брав участі в жодних МП.

2. По вашим словам я вам написав що до вас прийду но не прийшов, це також ви собі придумали! я відповідав на інший репорт тому з запізненням прийшов до вас, но в цей момент ви находились в AFK, я почав вам пояснювати всю ситуацію, Після чого я задав вам питання "Ви тут?" не отримавши відповіді я відійшов від вас.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА!
Приємної гри.

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
0
Реакції
1,848
Бали
213
Вітаю шановний гравець!
Адміністратор дійсно телепортувався до вас, що потверджує факти.

На жаль, в деяких випадках, адміністрація не може вслідкувати за всіма подіями одночасно.Якщо гравець порушив правила МП, ви можете скласти скаргу на форум та його покарати, або звернутись до адміністратора котрий проводить МП.

Винести покарання без видимого порушення неможливо, через те, що це буде суперечити правилам адміністрації.

Гарної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі