Розглянуто Джеймс Вальтер || Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Добрий

Активний
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
84
Реакції
176
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Джеймс Вальтер
  2. Особистий нікнейм: Сергій Добрий
  3. Суть скарги: Вітаю Шановна адміністрація!

і я звертаюся до вас з проханням переглянути рішення про блокування мого аккаунта . Блокування було накладено через використання фрази "прийде мама і дасть ременя", яка була розцінена як "кривда Батьків".

Перш за все, хочу зазначити, що я жодним чином не підтримую і не виправдовую жорстоке поводження з дітьми. Моя фраза була сказана в жартівливій формі і не мала на меті образити чи завдати шкоди комусь. У контексті, в якому вона була використана, це була гіпербола, призначена для вираження легкого покарання за проступок, а не справжньої загрози.

Розумію, що висловлювання, пов'язані з насильством, можуть бути неправильно зрозумілі і сприйняті негативно. Я шкодую, що моя фраза викликала таке сприйняття, і готовий надалі бути більш обережним у своїх висловлюваннях, щоб уникнути подібних ситуацій.
    Прошу вас переглянути мою справу, оскільки моя фраза не була спрямована на завдання шкоди і не відповідає поняттю жорстокого поводження з дітьми. Обіцяю в майбутньому більш уважно стежити за своїми словами і уникати фраз, які можуть бути неправильно зрозумілі.

Заздалегідь дякую за розуміння і сподіваюся на позитивну відповідь.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): HERE
  5. Дата походження: 09.07

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі