Відмовлено Джеймс Демон // Обман на клан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Ісаєв

Козак
Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
19
Реакції
9
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Джеймс Демон
2. Особистий нікнейм: Єгор Ісаєв
3. Клан порушника: AVENGERS (мій клан на який він мене обманув)
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Був лідером цього клану, зараз ні у якому
5. Суть скарги: Ми домовилися про продаж клану з цим гравцем, домовленість була у діскорді, обговорили ціну і тд, домовилися провести продажу таким способом: я передаю лідера клану, після чого гравець переводе гроші на карту. Після передачі лідера клану гравцю, він вийшов з гри не перевівши гроші за клан на карту, у діскорді також перестав відповідати, нижче прикріплю ссилку на імгур де видно переписку у діскорді з даним гравцем та скріншоти моїх двох карт де видно мої переводи у монобанку, також скріншот що в мене їх дійсно всього дві, на скріншотах видно, що мені нічого не надійшло, також докази що я був лідером клану, з гри скріншоти є тільки старі, до оновлення, але є скріншот з дискорду де в мене є роль лідера у теперішньому часі. Це всі докази які в мене є, але їх вистачить щоб підтвердити обман на клан, навіть без відеозапису про продажу. "Дарувати" я нікому нічого не збирався, якщо б я хотів подарувати клан, цієї скарги б тут не було. Прохання детально роздивитися цей випадок.
6. Докази (скріншот/відео):

переписка
рахунки
док-ва що я був лідером
7. Дата порушення: 26.01.2024 час приблизно 11:20

Сандра Хоффман

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
364
Реакції
144
Бали
48
Вітаю!
Нажаль недостатньо доказів!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі