Розглянуто Джеймс Джордан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
183
Реакції
124
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника:Джеймс Джордан
  2. Особистий нікнейм:Артур Екстезі
  3. Суть скарги:
  4. Суть ситуації така: я стояв на ЦР, потім капітан оголосив код-5. Коли моя робоча зміна закінчилася, я приїхав і запитав: «Чому код-5?» у Івана Храпака. Він написав: «Порушення МВС 2.2». Я побачив, що «гелік» ВРУ стояв, а НПУ щось розвантажували. Потім я розмовляв із капітаном і з ВРУ Іваном Кіборгом. Він почав перебивати, і я сказав: «Якщо будете перебивати — я з вами говорити не буду». Він продовжив, ну тоді я сказав: «Все, бувайте».

Потім він показав лідеру НПУ фрапс. Я був без форми, посвідчення ніхто не перевіряв, але мені все одно дали догану. Після цього я почав у Telegram писати причину: чому так, бо так сказав лідер. Я все розписав, а потім почав говорити, що мене хочуть «злити» і що мене не зламають.

У результаті я побачив, що мене звільнили з НПУ «за втрату довіри».
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
  6. Дата походження:19.08.2025

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю!

Звільнення було узгодженно зі слідкуючою адмінстрацію. На відео доказі, який надав лідер фракції були порушення від вас щодо субординації та можна сказати "заниження репутації держ. орг." у вигляді: цитую ваші слова не дослівно — "Чому ми повинні допомагати ЗСУ у відбитті якщо це їх проблема". Вам пояснили чому ми повинні їм допомогти, оскільки якщо не буде патронів держ. орг. буде не взмозі працювати далі.
Відповідно було вирішено звільнити вас з втратою довіри.

РОЗГЛЯНУТО

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі