Зачинено Джеймс Ярмак // Не вірно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Страх Рейз

QQ by *********************eFamQ ♥
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
205
Реакції
35
Бали
28
1. Нікнейм адміністратора: Джеймс Ярмак
2. Особистий нікнейм: Паша Технік
3. Суть скарги: Чомусь модератор *Джеймс Ярмак*, видав /jail на 10 хвилин і не перевидав його, хоча покарання було видано за Нон рп драйв.
Згідно з правилами проекту, за порушення правил "NRP Drive" дається покарання 30-60 хвилин.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1678662022831.png

5. Дата походження:12.03.23

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
1. Нікнейм адміністратора: Джеймс Ярмак
2. Особистий нікнейм: Паша Технік
3. Суть скарги: Чомусь модератор *Джеймс Ярмак*, видав /jail на 10 хвилин і не перевидав його, хоча покарання було видано за Нон рп драйв.
Згідно з правилами проекту, за порушення правил "NRP Drive" дається покарання 30-60 хвилин.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Переглянути вкладення 44969
5. Дата походження:12.03.23
Надаю докази вашого порушення Клац
Ви проїхали по траві не багато тому я вам дав КПЗ 10 хвилин
Не порушуйте!

Страх Рейз

QQ by *********************eFamQ ♥
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
205
Реакції
35
Бали
28
Надаю докази вашого порушення Клац
Ви проїхали по траві не багато тому я вам дав КПЗ 10 хвилин
Не порушуйте!
1. Якщо ви не знаєте, то адміністрація не повинна надавати доказ гравцям, тому-що адмін-панель це дуже секретна інфромація, наразі ви її показали у відкритому доступі.
2.Моя думка - Якщо у вас на ютуб каналі майнкрафт аватарка, то слід ви меньше 15 років, не знаю як вас взяли на данну посаду, але це виглядає дуже смішно)

(!!! Не маю нічого проти данної гри, та вибір вашої аватарки і гри, просто прописав свою думку. Не було цілі вас образити, або щось по типу того !!!)

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
1. Якщо ви не знаєте, то адміністрація не повинна надавати доказ гравцям, тому-що адмін-панель це дуже секретна інфромація, наразі ви її показали у відкритому доступі.
2.Моя думка - Якщо у вас на ютуб каналі майнкрафт аватарка, то слід ви меньше 15 років, не знаю як вас взяли на данну посаду, але це виглядає дуже смішно)
(!!! Не маю нічого проти данної гри, та вибір вашої аватарки і гри, просто прописав свою думку. Не було цілі вас образити, або щось по типу того !!!)
Причому зараз моя аватарка каналу, каналу більше 1 року на який мені байдуже

Джеймс Kоломойський

Новий гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
10
Реакції
3
Бали
3
В якому ми році живемо, щоб судити людину за аватарку на каналі, якому більше 2 років?

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю
Моя думка - Вам слід перечитати правила серверу та не порушувати їх.
Дубляж скарги.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі