Схвалено Джеймс Ярмак // Обман адміністрації (ДЛЯ КЕРІВНИКА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
1. Джеймс Ярмак;
2. Влад Уайт;
3. Стежив за форумом, та помітив оскарження блокування ігрових акаунтів від особи, на яку скарга: Клац.
Оскільки його скаргу взяли на розгляд та передали її Керівництву, я б хотів, щоб Керівник взяв до уваги наступне.

На даного гравця, мною, була подана скарга за багаторазові порушення правил сервера: Клац.
Після цього, Джеймс Ярмак написав мені в Discord наступні повідомлення:
1681771148479.png

В оскарженні блокування ігрових акаунтів, гравець заявляв про щирі каяття, про усвідомлення та обіцянки виправитись.
Він благає адміністрацію пробачити його та розблокувати його ігрові акаунти, і в той час за спиною принижує їх та їх близьких.

На скріншоті, який надано вище, явно видно, що ні про ніякі усвідомлення й каяття мови йти й не може.
На мою думку, Він намагається ввести адміністрацію в оману, така особа має понести покарання без амністії, саме це заставить його зрозуміти свої помилки.

4. Надані вище.
5. 18.04.2023.

Ярмак

Новий гравець
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
12
Реакції
4
Бали
3
Не бачу обману адміністрації, не бачу пруфів що це мій діскорд, не бачу пруфів образ рідних взагалі пруфів немає. А це вже також злив?

Ярмак

Новий гравець
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
12
Реакції
4
Бали
3
1. Джеймс Ярмак;
2. Влад Уайт;
3. Стежив за форумом, та помітив оскарження блокування ігрових акаунтів від особи, на яку скарга: Клац.
Оскільки його скаргу взяли на розгляд та передали її Керівництву, я б хотів, щоб Керівник взяв до уваги наступне.

На даного гравця, мною, була подана скарга за багаторазові порушення правил сервера: Клац.
Після цього, Джеймс Ярмак написав мені в Discord наступні повідомлення:
Переглянути вкладення 58887
В оскарженні блокування ігрових акаунтів, гравець заявляв про щирі каяття, про усвідомлення та обіцянки виправитись.
Він благає адміністрацію пробачити його та розблокувати його ігрові акаунти, і в той час за спиною принижує їх та їх близьких.

На скріншоті, який надано вище, явно видно, що ні про ніякі усвідомлення й каяття мови йти й не може.
На мою думку, Він намагається ввести адміністрацію в оману, така особа має понести покарання без амністії, саме це заставить його зрозуміти свої помилки.

4. Надані вище.
5. 18.04.2023.
+Скрін обрізаний, та на що ти видалив переписки?)

Ярмак

Новий гравець
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
12
Реакції
4
Бали
3
Тим паче, не видно чий це діскорд, повний скрін з діскордом надай.

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Не бачу обману адміністрації, не бачу пруфів що це мій діскорд, не бачу пруфів образ рідних взагалі пруфів немає. А це вже також злив?
В доказ, що це саме твій діскорд послужать мої скріншоти з минулої скарги: Клац.

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
1.
1681816529253.png

2.
1681816685175.png
1681816552309.png

Примітка: кинув його в чорний список через спам.
Видно, що повідомлення були змінені після того, як даний гравець побачив цю скаргу.
Все очевидно.

Ярмак

Новий гравець
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
12
Реакції
4
Бали
3
1.
Переглянути вкладення 59019
2.
Переглянути вкладення 59020
Примітка: кинув його в чорний список через спам.
Видно, що повідомлення були змінені після того, як даний гравець побачив цю скаргу.
Все очевидно.
Тут вже видно що я не писав такого як ти показав вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі