Розглянуто Джеймс Ярмак | Покупка/розповсюдження вірт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
127
Реакції
36
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Джеймс Ярмак
2. Особистий нікнейм: Тревіс Хомс
3. Суть скарги: "Модератор" Джеймс Ярмак, займається розповсюдженням вірт на проекті, звісно, це було до його посади але таким займатись на сервері - заборонено "Забороняється купувати акаунти/ігрову валюту в обхід офіційного доната, а також робити спроби цих дій, як на сервері, так і поза сервером [ Бан на 31 добу + обнулення акаунту ]. Брати таку людину на таку посаду, яка має боротись з продажою вірт, а вона їх розповсюджує (а можливо купує), я рахую це не нормально.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Тиц
5. Дата походження: 13.03.2023

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
1. Нікнейм адміністратора: Джеймс Ярмак
2. Особистий нікнейм: Тревіс Хомс
3. Суть скарги: "Модератор" Джеймс Ярмак, займається розповсюдженням вірт на проекті, звісно, це було до його посади але таким займатись на сервері - заборонено "Забороняється купувати акаунти/ігрову валюту в обхід офіційного доната, а також робити спроби цих дій, як на сервері, так і поза сервером [ Бан на 31 добу + обнулення акаунту ]. Брати таку людину на таку посаду, яка має боротись з продажою вірт, а вона їх розповсюджує (а можливо купує), я рахую це не нормально.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Тиц
5. Дата походження: 13.03.2023
Вітаю шановний гравець, ви не надали докази що я купляв ці вірти, тим паче покажіть відео як там вірти продають чи щось таке, на відео не видно що там продають вірти та щось таке на цей проект.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Надайте прямі і точні докази що саме цей адміністратор був замішаний в продажі/покупці віртів.
В другому випадку - будете заблоковані за злив адміністратора.
У Вас 24 години.

Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
127
Реакції
36
Бали
31
Надайте прямі і точні докази що саме цей адміністратор був замішаний в продажі/покупці віртів.
В другому випадку - будете заблоковані за злив адміністратора.
У Вас 24 години.
у скарзі я казав, "розповсюдження віртів"

Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
127
Реакції
36
Бали
31

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
а вам не здається підозрілим що ви зараз видаляєте всі посилання, котрі мені скидували?
Вам не здається підозрілим що ви хочете злити мене? Та ввести в оману адміністраторів тому що на доказах які ви надали не видно що там продають вірти

Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
127
Реакції
36
Бали
31
Вам не здається підозрілим що ви хочете злити мене? Та ввести в оману адміністраторів тому що на доказах які ви надали не видно що там продають вірти
Я в вас спитав навіщо ви видаляєте посилання котрі ви мені скидували?

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Флуд в темі - бан ФА
Кажу ще раз, надайте повноцінні докази.

Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
127
Реакції
36
Бали
31

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Доказів повноцінних не бачу, тому блокування Вашого акаунт під питанням.
Очікуйте відповіді.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Розглянувши уважно ще докази від адміністратора можу сказати що Ваші докази не відповідають дійсності і були підроблені з метою зливу адміністратора.
Отримаєте блокування на 30 днів за спробу зливу адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі