Розглянуто Джеккі Хевву, Віктор Миколайович Владислав Веркут / Правила для всіх різні? / Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тейп Кензо

Активний
Реєстрування
14 Тра 2023
Дописи
77
Реакції
43
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Джеккі Хевву, Віктор Миколайович Владислав Веркут
  2. Особистий нікнейм: Хатторі Двести
  3. Суть скарги: Вчора гравця з ніком Хатторі Двести було заблоковано по цій скарга У мене питання до адміністрації. Чому Хатторі Двести був заблокований на 10 днів за дм зз, якщо в скарзі людина прикріпила опру , де видна провокація від гравця Даркуша Ангелочек? Наскільки мені відомо, якщо є провокація на дм в зеленій зоні то вбити людину за провокацію дозволено. Отже Хатторі Двести не мали откидувать за дм зз баном. Якщо ж заборонено убивати гравця в зеленій зоні навіть якщо він провокує, то в такому випадку на цій скарзі від Фенікс Кензо на модератора клану HarrisonFamQ, рішення ГА немає сенсу, бо в такому випадку Страха мали відкинути за дм зз і помеху ловли бизнеса, не зважаючи на мою "провокацію". Прошу пояснити логіку видачі покарання для Хатторі Двести і відмові в скарзі. Фенікса Кензо
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Моя Скарга , Скарга Фенікса
  5. Дата походження: 23.08.23(скарга на Хатторі двести), 20.08.23 ( скарга на Фенікс Кензо )

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Хочу дати свою думку щодо вашої скарги, і не розумію чому Ви вписали мене, до неї, навіть після того як я зменшив Вам кількість днів блокування. На цій скарзі, я не побачив від гравця якоїсь "провокації", Ви і самі це розумієте, та розумієте що людина могла переплутати М4 з балончиком для граффіті, і навіть у тому випадку - по Вам не було нанесено ніякої шкоди. Покарання було видано вірно, та до адміністратора не було ніяких питань. Щодо відмови у скарзі з гравцем Фенікс Кензо, моя особиста думка - адміністрація повинна звертати увагу на такі незначні моменти, в яких могла бути дійсно якась провокація, наприклад: Образа батьків, Розпал міжнаціональної ворожнечі, і т.д. Тому, у таких випадках, вважаю доцільним брати до уваги можливу провокацію.

Передаю скаргу керівництву.​

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, відповідь надав Заступник Головного Адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі