Зачинено Джеккі Хевву, Віктор Миколайович / Правила для всіх різні? / Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2022
Дописи
207
Реакції
540
Бали
96
  1. Нікнейм адміністратора: Джеккі Хевву, Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Фенікс Кензо
  3. Суть скарги: Вчора гравця з ніком Хатторі Двести було заблоковано по цій скарзі. У мене питання до адміністрації. Чому Хатторі Двести був заблокований на 10 днів за дм зз, якщо в скарзі людина прикріпила опру , де видна провокація від гравця Даркуша Ангелочек? Наскільки мені відомо, якщо є провокація на дм в зеленій зоні то вбити людину за провокацію дозволено. Отже Хатторі Двести не мали откидувать за дм зз баном. Якщо ж заборонено убивати гравця в зеленій зоні навіть якщо він провокує, то в такому випадку на цій скарзі від мене на модератора клану HarrisonFamQ, рішення ГА немає сенсу, бо в такому випадку Страха мали відкинути за дм зз і помеху ловли бизнеса, не зважаючи на мою "провокацію". Прошу пояснити логіку видачі покарання для Хатторі Двести і відмові в моїй скарзі.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга на Хатторі Двести , Моя скарга
  5. Дата походження: 23.08.23(скарга на Хатторі двести), 20.08.23 (моя скарга)

Останнє редагування модератором:
  • Вподобайка
Реакції: aria

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Не підлягає розгляду:
  • Скарга написана від третього лиця;

Скаргу повинен написати гравець щодо якого були вжиті заходи у вигляді блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі