Відмовлено Джиммі Хоффман / Злив Гравця / Предвзяте відношення / Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Джиммі Хоффман
  2. Особистий нікнейм: Владислав Андрійович
  3. Суть скарги: Доброго Дня Шановний Керівник Проекту. Нещадавно а точніше сьогодні я натикнувся на спробу злиття адміністратором Джиммі Хоффманом самого себе. З чого я це взяв я приїхав на військову частину красти патрони. Підїхавши до зсу я побачив що адміністратор споглядає за мною я не придавав цьому ніякої уваги до поки адміністратор не почав слідкувати за мною на протязі тривалого часу саме замною. З чого я це взяв більшість покарань видано мені саме через цього адміністратора не з скарг а це означає що вів замною стеження постійно. Я почав дивитись у дію та побачив адміністратора ось Зверніть Увагу на час далі при мені та адміністраторі людина порушила правило та адміністратор Все одно дивився замною після я відїхав після пройшов час адміністратор покарав гравця та одразу почав слідкувати заново замною ось доказ прямо видно гарно це. Я зустрівся з друзями та данний адміністратор дивився саме за нами. Можно буде думати що він дивився щоб ми не порушили правил нападу хоча ми підьїхали к паркану та адміністратор знов тільки за нами. Далі щоб ніхто не казав що адміністратор споглядав тільки щоб я не порушив правила нападу на вч ось ми з друзями відїхали від зсу Адміністратор видав зразу покарання та після цього перестав за мною одразу дивитися за мною. Після цього хв 5 пройшло я приїхав на вч та побачив тінь не від персонажа а від адміністратора який знову замною дивився в час по Україні в 16:48 час по 16:51 адміністратор знов дивився саме за мною. Це тривало 15 хв весь час дивився адміністратор саме замною прошу запросити відеодокази в час з 16:30 по 16:51 в адміністратора. Також зразу коли адміністратор видав саме мені покарання перестав дивитися за мною. З цього можу винести свій вердикт на протязі 15 хв адміністратор шукав любі порушення від мене а коли видав хочь якесь покарання перестав дивитися за мною. Прошу звернути увагу на це бо якщо б я бігав та фрапсив всі порушення цього адміністратора це рахувалося як злиття адміністратора а в данному випадку все так само просто замість гравця адміністратор з адмін правами. Прошу передати скаргу Керівнику проекта сумніваюся що скарги на адміністратора в компитентності ГА/ЗГА.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 05.02.2024

Останнє редагування:

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю. Не побачив ніякого злиття вас , чи упередженого ставлення до вас зі сторони адміністратора. Джиммі Хоффман наразі займає посаду слідкуючого за ЗСУ, і в його обов'язки входить слідкування за територією військової частини , та видача покарань гравцям за порушення правил нападу на ВЧ. В даній ситуації ви якраз таки знаходилися біля військової частини , тому адміністратор міг сприймати вас як потенційного порушника , та мав повне право слідкувати за вами.

Скарга не буде передана керівнику , так як подібні скарги в компетентності ГА/ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі