Розглянуто Джиммі Хоффман / Не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хикару Хард

Поважний гравець
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
48
Реакції
129
Бали
36
Вік
20
1. Нікнейм адміністратора: Джиммі Хоффман
2. Особистий нікнейм: Хикару Кензо
3. Суть скарги: Один з гравців написав в віп-чат, щоб інші приїхали на східний картель капсом, адміністратор не відреагував на це, після чого другий гравець написав в чат: "На***", адміністратор також на це не відреагував, хоча це є неадекватним висловлюванням. Далі перший гравець знову написав повідомлення в віп-чат "Я СКАЗАВ ПРИЇХАЛИ ВСІ" це повідомлення написано в наказовій формі і є неповагою до інших. На це я сказав гравцю, щоб він закрив рот, адже його ідея нікому не потрібна, бо картель є територією окремого клану і іншим знаходитися на його території заборонено. Лише після цього адміністратор видав покарання гравцю за CapsLock, а мені за якоби "Нешанобливе ставлення до гравців", хоча я просто написав, щоб гравець закрив рот і не флудив в чат капсом, бо на мою думку він заважає іншим цими повідомленнями. Я не бачу нічого поганого у вислові "Закрий рот", щоб за це мутити на 60 хвилин, коли вислів адресований людині яка набридає іншим своїми непотрібними повідомленнями, я впевнений що даний адміністратор не видав би покарання цьому гравцю, адже відреагував він лише на 2 його повідомлення написане CapsLock'om, через те, що я написав вище сказаний вислів "Закрий рот".
4. Докази:

5. Дата походження: 29.01.2024
1706552187053.png

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, зніму вам мут на цей раз, проте в майбутньому , якщо якийсь гравець порушує правила проєкту , та своїми повідомленнями вам заважає - краще напишіть адміністрації про вашу проблему в /report , та порушник отримає покарання.

Гарної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі