Розглянуто Джонатан Лінкольн не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрий тик

Козак
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
75
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:Джонатан Лінкольн
  2. Особистий нікнейм: Юрій Хома
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністрація,

Я хочу оскаржити видане мені покарання у вигляді двох варнів за РПК.

Поясню ситуацію:
    • Мною було вбито одного й того ж гравця кілька разів.
    • Однак кожен раз цей гравець сам повертався на місце своєї смерті, після лікування або перезаходу на сервер.
    • Всі його повернення були свідомими і умисними: замість того, щоб уникати конфлікту чи змінити місце перебування (наприклад, зайти в дім, сісти в авто, піти за будинок працювати в теплицях), він наполегливо повертався саме туди, де його вбили.

Таким чином:
    • Гравець провокував мене на повторні порушення, що заборонено правилами.
    • За правилами проекту заборонено повертатися на місце своєї смерті протягом 30 хвилин — за це також має передбачатися покарання.

На жаль, ніякого покарання даному гравцю не було видано. Адміністратор пояснив це тим, що “це його будинок”, але факт залишається фактом: повертатися на місце своєї смерті заборонено незалежно від локації. Відеодокази також чітко демонструють, що гравець навмисно провокував такі ситуації, перезаходячи після смерті і повертаючись на місце.

Крім того, вважаю, що ситуація є однією загальною ситуацією (одним епізодом порушення), а не трьома різними. Тому видавати два варни за один епізод — надмірне та непропорційне покарання.

У зв’язку з вищевикладеним:
    1. Прошу переглянути покарання, зменшивши його до одного варну, як більш справедливу міру.
    2. Прошу видати покарання гравцю, який порушував правило повернення на місце смерті, тим самим провокуючи порушення інших гравців.

Дякую за розгляд мого звернення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-1313-рк.285376/
  5. Дата походження: 28-04-2025

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Покарання видано вірно.
Проте, сподіваючись на порозуміння, 1 варн буде знято.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі