- Реєстрування
- 5 Жов 2023
- Дописи
- 307
- Реакції
- 167
- Бали
- 103
- Нікнейм адміністратора: Джонатан Лінкольн
- Особистий нікнейм: Соломія Крушельницька
- Суть скарги:
Шановна старша адміністрація!
Я не згодна з рішенням адміністратора по цій скарзі тут
Суть питання: гравець Жора Ромашка, грубо порушує правила про 6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн. На наданому від гравця відео чітко видно, як після кожної своєї смерті він одразу повертається на місце своєї загибелі — теплицю, яка розташована за його будинком. Підкреслюю: це вже навіть не територія біля дому, як було у попередній скарзі, де Ви ще якось намагалися виправдати його тим, що він “стояв біля власного будинку”. Тут мова про інше: він цілеспрямовано повертається туди, де його тільки-но вбили, при цьому кожного разу свідомо біжить до купки озброєних бандитів, провокуючи подальші вбивства.
Це кричуще порушення правил, а не випадковість чи незнання!
Правила чітко і ясно прописують:
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн.
Я вимагаю пояснити, на якій підставі адміністратор Джонатан Лінкольн ігнорує факт очевидного порушення правил? Чому в рішенні зазначено щось на кшталт “він там живе” — коли на відео видно, що гравець цілеспрямовано залишає свій будинок і щоразу мчить на теплицю, тобто не лишається біля дому, а перетинає чітку відстань, знаючи, що там стоять люди, які вже його вбили?
Що ще потрібно для очевидного висновку? Гравець робить це раз за разом. Його поведінка — абсолютно навмисна. Жодним чином не можна виправдати такі дії “тим, що це його будинок”, адже теплиця — це не територія будинку де він спавниться. Це навіть не “вийшов на ганок”, а спеціально прибіг до місця, де загинув!
Вимагаю:
• Переглянути розгляд скарги.
• Провести об’єктивне та справедливе розслідування.
• Притягнути гравця до відповідальності відповідно до правил проекту.
• Розглянути дії адміністратора Джонатана Лінкольна на предмет упередженості чи незнання базових правил.
Це вже не перша скарга на дану ситуацію, і я вимагаю, щоб цього разу вона була розглянута неупереджено й з належною повагою до правил сервера.
Закривати очі на очевидні порушення — означає потурати безкарності й демонструвати гравцям, що правила нічого не варті. І не існує правила, що якщо вас вбили біля вашого будинку, ви маєте право повертатися до нього. Адміністрація не може ігнорувати очевидні порушення. А на останок, хочу додати, гравець Жора Ромашка, не садив в теплиці на той момент і ніяких підстав повертатися до зони теплиці у нього не було. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-1326-рк.286266/
- Дата походження: 01.05.25