Відмовлено Джонатан Лінкольн // dm

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
294
Реакції
214
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Джонатан Лінкольн
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Віньчестер
  3. Суть скарги: Приїхав на сльот розмовляв з людьми та 1 людина яка зовсім не ловила бізнес просто начала спиціально юзати анімації зі звуком та шуміти по страшному функціонал на разі не дозволяе приглушити звук від танців тому такі дії спокійно приравнюються під поміха на сльоті що іде до того шо людина мала бути кікнута зі сльоту але гс зльотів ігноруе цей факт як і факт того що авто давно мали бути біля сльоту заспавнені по правелам зльоту адміністратор ніяк не реагую на людину після чого я її ображаю інвалід ****************************ий та за 5 секунд отримую бан від Джонатона пишу йому в лс фото нище зі словами Обідевся? так як до цього адміністратор відклоняв мені по 5 скарг за тещо фрапс не догрузився та видавав мені покарання за яке потім отримав свое покараня та я його назвав нікчомний- ні на що не способна людина що повністю аргументуеться тим що на сльоті адміністратор не проявив дій які від него мали бути проявлені так нікчомний це груба форма але за грубу фору 10 днів багато це не образа і не якесь слово яке ображаю честь людини це тільки груба форма байдужочі людини на ситуацію
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 04.07.2025

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
962
Реакції
1,739
Бали
153
Доброї ночі, шановний гравець!
Так як скарга стосується мене, хочу допомогти вам розібратись в ситуації.

Почнемо з того, що гравець який включав Анімації був Я. Анімації добавили для розваги та не мають ніякої нагоди перешкоджати зльоту.
З гравцями ви могли спілкуватись по чату, в діскорді, або якщо вам заважала анімація то могли відійти від мене. Наразі немає ніякого правила де забороняється використовувати анімації на зльоті або біля зльоту.
(Примітка: Якщо анімація не використовується з метою приниження гідності людини).

Після вашого блокування, всі авто які стояли дальше від зльоту були видалені, для того щоб зробити фпс та зльот комфортнішим для гравців.
У зв'язку з тим, що ви підтвердили в скарзі що висловлювались так до мене, та ображали в діскорді, блокування буде змінено на 7 днів. (11.07.2025 розблокування).

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА!

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Адміністратор надав вам відповідь.
Ознайомившись із ситуацією, відповідь підтверджую.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі