Валерій Хмельницький
Козак
- Реєстрування
- 27 Гру 2025
- Дописи
- 51
- Реакції
- 18
- Бали
- 13
1. Ваш нікнейм: 1925
2. Нікнейм адміністратора: Джонатан Лінкольн
3. Суть скарги:
Не погоджуюсь із рішенням адміністратора щодо відмови у скарзі на нікнейм "Вячеслав Елингтон".
На мою думку, нікнейм порушує пункт 3.4 правил UKRAINE GTA, оскільки:
у правилах прямо заборонені російськомовні нікнейми
ім’я "Вячеслав" є російською формою написання
український варіант — "В’ячеслав"
прізвище "Елингтон" також виглядає як русифікований запис іноземного прізвища.
Адміністратор аргументував відмову тим, що в грі неможливо поставити апостроф. Проте це не скасовує факт використання російськомовної форми імені.
Також хочу звернути увагу, що я не просив безкоштовну зміну нікнейму. Відповідно до пункту 3.3 правил, якщо гравець має високий рівень та нікнейм не відповідає правилам, адміністрація має право вимагати зміну нікнейму через донат-послугу.
Тобто суть скарги була саме у невідповідності нікнейму правилам серверу, а не у способі його зміни.
Окрім цього, вважаю дивним аргумент адміністратора про те, що прізвище дозволене через схожість із його власним "Лінкольн". Особистий нікнейм адміністратора не є пунктом правил та не може бути аргументом при розгляді скарги.
Прошу переглянути рішення адміністратора та надати оцінку правильності розгляду скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): посилання
5. Дата порушення: 12.05.2026
2. Нікнейм адміністратора: Джонатан Лінкольн
3. Суть скарги:
Не погоджуюсь із рішенням адміністратора щодо відмови у скарзі на нікнейм "Вячеслав Елингтон".
На мою думку, нікнейм порушує пункт 3.4 правил UKRAINE GTA, оскільки:
у правилах прямо заборонені російськомовні нікнейми
ім’я "Вячеслав" є російською формою написання
український варіант — "В’ячеслав"
прізвище "Елингтон" також виглядає як русифікований запис іноземного прізвища.
Адміністратор аргументував відмову тим, що в грі неможливо поставити апостроф. Проте це не скасовує факт використання російськомовної форми імені.
Також хочу звернути увагу, що я не просив безкоштовну зміну нікнейму. Відповідно до пункту 3.3 правил, якщо гравець має високий рівень та нікнейм не відповідає правилам, адміністрація має право вимагати зміну нікнейму через донат-послугу.
Тобто суть скарги була саме у невідповідності нікнейму правилам серверу, а не у способі його зміни.
Окрім цього, вважаю дивним аргумент адміністратора про те, що прізвище дозволене через схожість із його власним "Лінкольн". Особистий нікнейм адміністратора не є пунктом правил та не може бути аргументом при розгляді скарги.
Прошу переглянути рішення адміністратора та надати оцінку правильності розгляду скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): посилання
5. Дата порушення: 12.05.2026