꧁༺ Ангел Хокаге ༻꧂
Активний
- Реєстрування
- 28 Жов 2022
- Дописи
- 152
- Реакції
- 152
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця:Джонні Картьє (18949), Вінстон Амбрелла (154418)
- Особистий нікнейм:Ангел Хокаге
- Суть скарги:Ми з цьою людиною домовились про гелик, за 47 лямів. на фрапсі видно все після того як я кінув 20 лямів людина почала морозитись, і я вже зрозумів шо має бути, ми поїхали на бу він морозився потім ми кудись поїхали його друг Вінстон Амбрелла вбив. Після чого я тепнувся до нього на больку він почав ховатись, потім він вийшов з больки вони сіли в авто і поїхали, після чого я йому почав написувати в дс на що він мене просто забанив .
Прошу перевірити людину Катана Картьє (18949) по УСІМ логам так як він міг передати комусь гелік і гроші, також прошу перевірити гравця 154418, я цій людині дав вчора в залог 13кк шоб мені придержали гелік. і ось на слідующий день ця людина змінила нік (перевірьте по айді) і вони зробили ось таку махінацію прошу перевірити їхні всі акаунти перевірити що вони кому скідали. І дуже прошу повернути мені мої кошти так як це не маленька сума, всього суми 33кк. Також хочу додати що у гравця 154418 повинен бути основний акаунт, та ще один твінк - Докази (скріншот/відео):1 фрапс, фрапс 2, дав в залог
- Дата порушення:26.09.2023
Останнє редагування: