Розглянуто Джоні Теверлі, Барни Росс, Кирило Пупкін//Масове порушення статуту//Обшук без причини//Порушення субординації//Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Мухаммед Баобаб
2. Нікнейм порушника: Джоні Теверлі, Барни Росс
3. Суть скарги: Спокійно їхав по дорозі та дивився в телефон після чого коли підняв очі помітив скупчення авто які виникли у наслідок того, що поліцейське авто стояло серед дороги без аварійного сигналу та інших причин. Після чого я чую фразу від Теверлі у якій присутня нецензурна лексика та порушення субординації до громадяна який також був у даному скупчині авто, далі працівники без причини відкрили вогонь по громадяну, тобто причин на дані дії не було, особисто я не помітив від особи певну загрожу та тому подібне. Після чого особа почала втікати та спробувала утікти, надалі можна почути від Теверлі фразу ''Уход в интер'єр'' тобто MG. Також прошу звернути увагу на те, що пан Джоні більшість часу розмовляє російською, як я знаю для працівника НПУ особливо полконика це не є нормою. Коли відбувається затримання громадяна я припаркувався на узбіччі, тому що мав мету купити їжі, але одразу пан Барни звертається до мене з фразою покидаємо тереторію, я не зрозумів чому я маю її покидати так як дана тереторія є громадською тереторією, я не одразу зрозумів, що від мене хочуть. Далі особа мені наказує щоб я взяв машину та їхав, даної ситуації я також не зрозумів - Чому я маю їхати з тереторії Сільпо? Тим більше коли порушник уже в поліцеському авто та я ніяк не зашкоджував проведення процесуальних дій. Після фразу пана Барса, Теверлі затримує мене без відігровки та не представившись і надавши посвідчення веде у авто пітрульно екіпажу. Також прошу звернути увагу на те, що особи вигнали свого ж працівника з авто, тому що вони не могли всі разом вміститись у авто, я вважаю, що це є не дуже розумно та компетентно - тому що потрібно зарання думати скільки осіб патрулює та скільки порушників можна затримати та посадити в автівку. Дорогою до ГУНП пан Теверлі заичтав міранду але в мене є питання до даної міранди, тому що правельно зачитаною мірандує є тиць. Як ми прибули до ГУНП та почали проводити процесуальні дії в мене виникло запитання, чому порушник в якого без причини відкрили вогонь та мене відвили в одну кімнату, я вважаю, що процесульні дії мають бути в хоть в маленькій конфеденційності, також порушник кричав, перебивав та тому подібне, я думаю це завжало не тільки мені, а і пану Теверлі. Як він пояснив що вони разом мене затримали тому проводили процесульні дії в одній кімнаті, я ввжаю це не є причиною для таких дій. Також протягом процесульних дії пан Теверлі постій мене перебивав та ігнорував, що такж є достатньо не професійним з його боку. Ще особа постій ніби-то кудась спішила та підшвидшувала мене, не запитавши чи бажаю я скористуватись телефоним дзвінком він провів обшук без причини. Як я пом'ятаю, на обшук мають бути підстави, а у даній ситуації їх не було, також особа не відіграла як прибиває мене по базі, а якби він зробив це грамотно тоді б побачив , що перебуваю у держ. організації, та йому потрібно доповісти моєму керівництво стосовну даної ситуації, також прошу звернути увагу на те, що аналогічна ситуація трапилась з іншою особою стосовно обшуку без причини - тиць. Далі людина просто взяла мене та посадила.
Я вважаю, що більшість дій полковника не є законними, тому прошу видати покарання особам.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
тиць
Тайм-коди
Відкриття вогоню в місті по особі без причини - 0.28
Затримання - 1.12
Початок процесуальних дій - 3.53
Обшук без причини - 5.36
Всі інши ситуації прошу ознайомитись на відеодоказі.

5. Дата порушення: 10.01.2026

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
Прошу вибання, помітив тільки після подання скарги особа відіграла базу, але всерівно факт залишається фактом, пан Теверлі не доповів моєму керівництво про затримання.

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт :

Гравець Мухаммед Баобаб отримує покарання -
6.28. "Втручення у RP ситуацію" | Деморган 40 хвилин - вас було затримано за втручання в рп-ситуацію працівників поліції
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" | Мут 30 хвилин

Гравці Барни Росс та Джоні Теверлі
отримують покарання у вигляді догани за
Унинення рп-відігравань,числельні порушення статуту фракції та
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" | Мут 30 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі