Розглянуто Джоні Уолкер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
19
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Альона Бурлака
2. Нікнейм порушника:Джоні Уолкер
3. Назва клану порушника: Europe
4. Суть скарги:Я стояла біля НПУ на службовому транспорті та чекала свого друга. У цей момент до мене під’їхала дівчина-гравець і без будь-якої RP-причини відкрила по мені стрілянину. Спершу я помилково повідомила, що стріляють двоє хлопців, але пізніше побачила, що це була саме вона. Вона продовжувала стріляти з-за кущів, навмисно пошкодивши мені колесо, що позбавило можливості від’їхати чи уникнути конфлікту.Після цього гравчиня сіла у свій автомобіль і почала свідомо таранити мій службовий транспорт, продовжуючи порушувати правила RP та навмисно заважати ігровому процесу.00:51 Я спостерігаю як дівчина вилазить з чорно-салатової автівки.00:54 прицілюється,пробиває колеса,попадає в мене.02:29 дівчина йде назад до авто,перевіривши до цього обстановку підійшовши до мене.02:52 тарантить авто,розвертається збиває іного гравця та таранить знову авто.Після того я розумію що колесо пробите та в мене віднялось трохи хп внаслідок второго тарану автівки.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:01/12/2025

Олександр Солідний

Поважний гравець
Реєстрування
29 Січ 2024
Дописи
472
Реакції
231
Бали
103
Вітаю! Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець [59438] отримає покарання у вигляді Деморган 100 Хвилин за:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі