Схвалено Джон Кетти, Юрій Калускенко / DB, DM, DMcar, NonRP /

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
  1. Нікнейм гравця: Джон Кетти / 6773231, Юрій Калускенко /6815718
  2. Особистий нікнейм: Макс Ретург
  3. Суть скарги: Якщо брати до уваги самий початок ситуації то гравцеві Юрій Калускенко не сподобалось що я покликав поліцейському на допомогу іншому поліцейському, хоча так як це РП проект мої дії відзеркалюють реальність коли на порушення, викликають правоохоронців або іншу допомогу в залежності від ситуації. Отже, початок порушень правил. Порушення Джон Кетти, а саме DB, чому це порушення а не випадковість тому що він підїхав, зупинився і лише після цього дав повний газ щоб наїхати на мене (можу припустити що ці два гравці в дискорді і Юрій Калускенко попередив Джон Кетти, що я покликав інших поліцейських). Коли я передумав іти до НПУ то побачив картину як Юрій Калускенко почав ламати СТЗ, на прохання злізти він не відреагував, маючи тайзер я вирішив використати його щоб по РП завязати йому руки мотузкою, та в цей час гравець Джон Кетти, діставши без відігровки ( що є NonRP діями) почав стріляти, ( і нвіть якщо він у клані і хотів захистити друга то їм дозволено стріляти лише якщо в них почали стріляти а не використовувати тайзер). Діставши зброю я спробував відстрілюватись але не вийшло. Якщо що PG в своїх діях не вбачаю, оскільки зброю мав лише один гравець, тож ми були з ним один на один, я відразу почав ховатись за авто, і мала легковажність до життя прописана у мене в РП персонажа.
  4. Докази (скріншот/відео):
    Тайм код: DB-2:30, DMcar-2:59, DM-3:23,
  5. Дата порушення: 02.08.2023

Паша Тихий

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
1,104
Реакції
143
Бали
148
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт.
Гравець отримає покарання:
DM Car - /jail 30-120
DB - /jail 15-30
DM - /jail 60-120
Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі