Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
СхваленоДжон Кетти, Юрій Калускенко / DB, DM, DMcar, NonRP /
Нікнейм гравця: Джон Кетти / 6773231, Юрій Калускенко /6815718
Особистий нікнейм: Макс Ретург
Суть скарги: Якщо брати до уваги самий початок ситуації то гравцеві Юрій Калускенко не сподобалось що я покликав поліцейському на допомогу іншому поліцейському, хоча так як це РП проект мої дії відзеркалюють реальність коли на порушення, викликають правоохоронців або іншу допомогу в залежності від ситуації. Отже, початок порушень правил. Порушення Джон Кетти, а саме DB, чому це порушення а не випадковість тому що він підїхав, зупинився і лише після цього дав повний газ щоб наїхати на мене (можу припустити що ці два гравці в дискорді і Юрій Калускенко попередив Джон Кетти, що я покликав інших поліцейських). Коли я передумав іти до НПУ то побачив картину як Юрій Калускенко почав ламати СТЗ, на прохання злізти він не відреагував, маючи тайзер я вирішив використати його щоб по РП завязати йому руки мотузкою, та в цей час гравець Джон Кетти, діставши без відігровки ( що є NonRP діями) почав стріляти, ( і нвіть якщо він у клані і хотів захистити друга то їм дозволено стріляти лише якщо в них почали стріляти а не використовувати тайзер). Діставши зброю я спробував відстрілюватись але не вийшло. Якщо що PG в своїх діях не вбачаю, оскільки зброю мав лише один гравець, тож ми були з ним один на один, я відразу почав ховатись за авто, і мала легковажність до життя прописана у мене в РП персонажа.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.