Вітаю! По перше Вас звільнив не я а Полковник. По друге Вас було звільнено за обман та за скарги які ви писали на своїх же колег. Якщо є якісь порушення то потрібно говорити лідеру або заму, а не кидати скарги на форум. Перед тим як Вас звільнити було обговорено це з ГС держ. Тому не бачу ніякого порушення
Я закинув 1 скаргу, до речі видалив після того як мені пояснив Майор, а не ви чи Полковник, бо ви нічого не пояснюєте та не проявляєте актив, до речі Полковник якого ви взяли одразу після призначення вас на посаду Генерала, взяли його без обзвону, тобто по блату, бо ви нічого не робите, та заходите в гру тільки в ночі щоб відіграти норму в 3 години щоб вас не зняли з посади, Полковник тільки підвищює ввечері о 20.00 повинен бути код-5 на підвищення та о12.00, але ви жодного разу не дотрималися цього графіку та підвищюєте тільки ввечері, не дотримуєтеся КД, підвищюєте без відігровок по типу передав пагони людині навпроти, більше того ви одного разу підвищили мене на відстані, це Нон РП, основні заходи по типу тренувань лекцій страйкбол і так далі організовує Капітан та Майор, та до речі вони видають нам премії, сьогодні Капітан видав нам 3 премії за тренування, інавгурацію, і ще одне тренування в загальному на суму 50тис грн кожному, як от сьогодні інвагурація була, чому ви не були на ній присутні? Я проводив в грі по 5-8 годин в середньому та був одним з найкращих працівників, я був найактивнішим гравцем в фракції, і в мене не було жодного зальота.. Що до обману то я сказав що мені 15 бо через 3 дні буде день народження де мені виповниться 15 років, не думаю що через різницю в 3 дні можна вважати обманом. Тим більше що в фракції зараз криза, за останні 2 тижні у нас було 2 набора, але 3 працівники звільнилися, 3 перевелося в НПУ Д, 2 працівника збирається перевестися в ВРУ, 1 перевівся в ЗСУ, не думаю, що доречно звільняти працівників на право та на ліво