Зачинено Джордан Хоффман | Нон РП дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Байден

Ігровий помічник | Південна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
134
Реакції
138
Бали
88
1. Нікнейм лідера / заступника:Джордан Хоффман

2. Особистий нікнейм:Павло Жадан

3. Суть скарги: Стояв біля СБУ, почали цілитись автоматами, робили попередження в закрите вікно + радіо я підїхав, і сказав що залью скаргу, поїхав і полковник СБУ м.Дніпро стрельнув мені в колесо(видно на фрапсі прострелене колесо), я поїхав до них, він просто мовчав і включав дурачка. Потім я просто стояв, і генерал СБУ Джордан Хоффман почав цілитись тайзером, потім автоматом в своїх ж співробітників, після чого почав бити їх тайзером(4:26-6:50). Вчора він мене перекидав машиною СБУ(чорним броньовиком), але на це нажаль доказів нема. Тому прошу покарати лідера за таку неоднократну неадекватну поведінку. 2. На другому відео неадекватна поведінка з боку співробітника Нікіта Харківський(0:26) витягнув з машини без відигровки, за те що грала музика + обзивав. Далі (0:56) з будівлі СБУ виходить полковник Ярослав Хоффман, після чого починає стріляти в гелікоптер(1:00), на 1:09 видно його нік. Як на мене це дуже неадекватна поведінка як для С.С. прошу вирішити це, не перший раз така поведінка.

P.S За звук і фпс дуже вибачаюсь, основний ноутбук зараз не в мене, граю на чому є, але порушення видно. 2. Через радіо в машині до відео обмежило доступ, тому включайте ВПН перед переглядом.

4. Особисті докази (скриншот/відео):1. відео( Джордан) ТИК. 2 відео ( Ярослав, Нікіта) ТИК

5.Дата походження: 22.04.23

Слава Україні! Героям слава!

Роман Дрогба

Слава Україні!!!
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
133
Реакції
58
Бали
28
Переглянувши докази виношу покарання:
З лідером буде проведено виховну бесіду, особовий склад що був на фоні з тайзерами отримає покарання.
Гарної гри)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі