Розглянуто Джо Барбара|Блат НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Модератор | Сл.Неоф | Центральна Україна
Модератор
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,275
Реакції
677
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора:Джо Барбара
  2. Особистий нікнейм:Кирило Бакулін
  3. Суть скарги:Я подав скаргу на працівників НПУ міста Києва за порушення статуту а саме відкривання вогню у місті та у відповідь отримав покарання за PG та ще звідки NonRP Drive. Спочатку розглянемо NonRP Drive
  4. 7.26 "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері
    Примітка: позашляховики, квадроцикли, велосипеди можуть їхати по полям з швидкістю не більше 60 км/год.

Порушивши порушення ПДР а саме їзда по зустрічній смузі - адміністратор порахував за NonRP Drive. - Втручання у РП процес.
    7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.

Під час погоні не могло бути PG (вогонь я не відкривав). Коли по мені почали відкривати вогонь - я щоб захиститися почав бігти від людини зі зброєю.
    Натомість - адміністратор не виявил порушення статуту від сторони НПУ К а саме: РОЗДІЛ 6: ПАТРУЛЮВАННЯ МІСТА. 19) Заборонено відкривати вогонь по автомобілю порушника в місті. ((Статут))
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут Скарга
  6. Дата походження:28.01.2024

Останнє редагування:

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
1,869
Реакції
512
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
З адміністратором була проведена бесіда, покарання за ПГ видано вірно.
Стрільба була не в місті, тому ніякого блату тут не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі