Розглянуто Джо Барбара | незрозумілий розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ріна Кошеня

𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
229
Реакції
485
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Джо Барбара
  2. Особистий нікнейм: Ірінка Максенюк
  3. Суть скарги: Не видав ніякого покарання за численні порушення від госки.
    Написала скаргу на держслужбовців, які зовстім некоректно себе вели, сексистськи виражались, заарештували без вагомої причини та видали статті не зрозумілі, і по факту ні за що. В результаті отримали лише бесіду, яку я думаю ніхто навіть проводити не буде. (можливо адміністратор просто полінувався нормально розглянути ситуацію)
    Я вважаю, що гравці повинні були отримати повне покарання за всі свої порушення. Я вже рік є лідером і учасником клану і завжди, навіть за маленьке порушення, крайм отримує жорстокі покарання : варни/деморган/мути/бани. В той час як госка отримує - "буде проведено бесіду". Я вважаю, це повністю несправедливо.
    Тому для мене абсолютно незрозуміла відповідь адміністратора, прошу перерозглянути скаргу нормальним адміністратором і видати покарання, яке повністю дасть усвідомити гравцям свої порушення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): мяу
  5. Дата походження: 05.05

Ріна Кошеня

𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
229
Реакції
485
Бали
98
(примітка) Скарга була перерозглянути двічі, і вчора, після написання цого допису, адміністратор написав що видасть гравцю догану, а мені мут. Сьогодні вже лише я отримала за це все покарання, виглядає занадто абсурдно, що лише я отримала покарання. Для чого тоді витрачати свій час на такий проект, якщо адміністратор навіть не може оприділитись з рішенням і покарання як завжди отримує, лише клановець.
Чому гос не отримує мути? деморгани? якщо я в клані отримую догану, при цьому ще сижу в деморгані/муті/бані і т.д.
Тут лише бесіда за купу незрозумих статтей.

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Співробітники поліції Назар Семків та Денис Стайня - отримають Догану, за неадекватну , та не коректну поведінку. Скаргу буде перерозглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі