Розглянуто Джуніор Хансен/Підозра на блат госс+втручання в рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Джуніор Хансен
  2. Особистий нікнейм: Вова Шухевич
  3. Суть скарги: Сьогодні була подана скарга від гравця "Роман Дурнєв". На його доказах на тайм-коді 1:13 до 1:28 він просить у когось дізнатися ІД гравця "Такахіро Блащина". Далі на тайм-коді 1:50 він говорить для когось, що у нього йде Fraps, також тайм-код 2:00 така сама розмова до 2:08. Тайм-код 2:15 - прохання ІД знову у адміністратора (прохання по ігровому часу на відео доказі передивитися логи адміністратора). Тайм-код 2:24 - знову прохання ІД, є підозра, що знову у адміністратора, 2:45 - на цьому моменті йому вже дали айді гравця і він кинув на нього пурс. А вже на тайм-коді 6:09 йдеться упом. адміністратора.Також, прохання дати покарання гравцю "Роман Дурнєв" за неадекватні висловлювання в сторону клану "Тохіс".(оскільки ми знаємо, що діскорд відноситься до гри))) Тайм-коди: 4:48 ).
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): знаходження адміністратора у войс, тільки на пару хвилин пізніше. , відео Романа Дурнєва по якому потрібно дивитись тайм-коди , скарга
  5. Дата походження: 12.08.2023

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Вітаю, шановний пане Шухевич.
Я - як слідкуючий маю повне право допомагати гравцям з такими моментами, на то я і слідкуючий.
В тому що я підказав ID - блату не бачу, ID може дізнатись абсолютно будь-який гравець, за допомогою
донат-сайту.
Також, особисто вам пане Шухевич, порекомендую покраще ознайомитись з правилами серверу, і поменше порушувати їх.

Очікуємо розгляду, та вердикту від керівництва.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

На розгляді!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі