Євген Панфілов
Шановний гравець
- Реєстрування
- 8 Чер 2023
- Дописи
- 41
- Реакції
- 37
- Бали
- 18
- Нікнейм адміністратора: Джуніор Хансен
- Особистий нікнейм: Євген Панфілов
- Суть скарги: Сьогодні мені було видано Бан ігрового аккаунту на 27діб а також блокування вступу до держ. організацій на підставі наступної скарги
"СБУ Х. / Євген Панфілов / Оск. батьків, оск. гравців, неадекват "
Нікнейм гравця: Євген Панфілов Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко Суть скарги: 1. Образи батьків в грубій формі 2. Образи гравців в грубій формі 3. Неадекватна поведінка у формі СБУ, порушення статуту СБУ і т.д Докази (скріншот/відео): 1) 2) 3) Дата порушення: (1) 19.08.2023...
Наполегливо прошу перерозглянути мою скаргу вищим складом Адміністрації Проекту "Ukraine GTA", в зв'язку з некомпетентністю данного працівника, а саме ЗГС МВС. зсилаючись на мою докази які я додам нижче
1. Фото-докази підтвердження від технічної підтримки основного Telegram каналу проекту "Ukraine GTA" того, що будь яке особисте листування/дзвінки поза офіційних ресурсів гри, а саме: Сайт, форум, основний канал "Ukraine GTA" в дискорді не має жодного відношення до ігрового процесу!
Тех. підтримка 1
Тех. підтримка 2
2. Зсилаючись на Конституцію, Процесуальний кодекс, а також на законодавство України, прошу звернути увагу на статтю 163 ККУ "Порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, що передаються засобами зв'язку або через компютер", особи що вчиняють дані правопорушення караються штрафом від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, виправними роботами строком до 2х років або обмеження волідо трьох років. Ті самі дії, вчинені щодо державних чи громадських діячів або вчинені службовою особою, або з використанням спеціальних засобів, призначених для негласного зняття інформації - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Посилання на законодавство України: ст.163 ККУ
Ознайомившись з усіми вищезазначеними аргументами, прошу перерозглянути данний вирок відносно моєї особи.
Я являюсь справедливою людиної, переглядаючи скаргу на мене я вважаю, що аргументоване звенувачу вання щодо мене це лише пункт №3 у вищевказаному скаргі на мене, а саме: "Неадекватна поведінка у формі СБУ, порушення статуту СБУ і т.д". , відео-доказ №1. А у двох інших звинуваченнях показано фото-докази з особистих повідомлень, а також відео-доказ, на якій розмова проходила в особистому конференц-созвоні, які в жодному разі не можуть бути віднесенні до проекту "Ukraine GTA" (підтвердженням цього є розмова з тех. підтримкою додана вище).
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Вирок
5. Дата походження: 19.08.2023