Відмовлено Диана Алиева 79485 // Правила кланів 2.6

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33
1. Нікнейм гравця: Диана Алиева 79485
2. Особистий нікнейм:Максим Крендільок
3. Клан порушника:Невідомо
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:і
5. Суть скарги:Розмовляв з людиною і до нас під'їхав автомобіль і з нього вилізли люди і почали стреляти
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення:26.03.2023

Диана Алиева

Новий гравець
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
Доброї ночі/дня/вечора,шановна адміністрація.Данна скарга написана по правилам кланів, а саме по пункту 2.6 За DM мирного гравця на територіях зеленої зони (позначено на мапі)
Доповнення до загального правила 7.17 [+КПЗ 160 хвилин]
Примітка:
Ненавмисне заподіяння шкоди мирному гравцю при проведенні кланових війн [100-160 хвилин КПЗ].
Але тут не зображено де я могла б нанести шкоди цієї людині.Тому це можна частично розглядати як спробу обману адміністрації.
Також,ця людина порушила правило «ПГ».Де ви можете чудово бачити,як він побачивши стрільбу на 0:22 поїхав туди та почав за цим слідкувати,в реальному житті людина би втікала від такого місця де стріляють.
Це все лише моя думка,якщо я не права,то поправте мене.

Морган Хоффман

[ЗГС] неоф. організацій
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
435
Реакції
110
Бали
43
Шановний гравець, так, дійсно, перестрілка між кланами в присутності мирного гравця на території жовтої зони заборонено.

Але, саме по вам не було нанесено урону. В такому випадку цю ситуацію може використати гравець по якому здійснювали стрільбу, але саме у вашому випадку нанесення вам шкоди не зафіксовано.

Так, як ви подали дві помилкових скарги, я змушений видати вам 1 бал попередження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі