Розглянуто Диктатура на 06 сервері Х2// Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Ната Уікк
  3. Суть скарги: Шановний ГА, якщо скарга пишеться для Керівника проекта, прошу йому передати данну скаргу, а не розглядати самостійно. Дякую Прошу передати Сергію Коваленку скаргу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Диктатура-на-06-сервері-Для-Сергія-Коваленко.236431/
  5. Дата походження: 12.05.24

Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
22
Реакції
24
Бали
16
так ці закони глупі вони тіки руйнують весь проект люди сюда донатять і сидять сутками глупо це робити якщо ви самі випустили бізнес в якому можна ставити таку ціну то вчому проблема? і товари заказуємо і оплачуємо аренду це бредові закони їх потрібно уберати якщо ви шоб було все добре

NaRkOsHa

Криса 06 сервера
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
12
Реакції
9
Бали
6
так ці закони глупі вони тіки руйнують весь проект люди сюда донатять і сидять сутками глупо це робити якщо ви самі випустили бізнес в якому можна ставити таку ціну то вчому проблема? і товари заказуємо і оплачуємо аренду це бредові закони їх потрібно уберати якщо ви шоб було все добре
Вони зараз все роблять для того щоб більша частина людей перейшли в GTA 5 Ukraine вони хочуть убити цю гру.

Артемка Залозний

Форумный Герой
Реєстрування
11 Кві 2024
Дописи
123
Реакції
156
Бали
46
Ну взагалі Ната права, скарга була направлена Керівнику проекту,а розглянув ГА 06,навіщо сунути носа не в свої справи,не розумію.

Мартін Мерссі ♡

حب عابر - حب عابر للأبد
Реєстрування
11 Жов 2022
Дописи
165
Реакції
99
Бали
73
Можливо б ,хочаб створимо систему «голосувань»,на яких будемо затверджувати усім сервером,закони які придумає «Президент» для нашого серверу?
Бо так як зараз встановлюються закони,системи-це взагалі нерозумно,необдумано і взагалі більшість не згодна з ними.
Я б дуже хотів би висказатись,тому хто це придумав,прямо в лице-вульгарно.Але,шкода що не можна.
Просто стримаюсь.

Джон Уікк

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
119
Реакції
75
Бали
31
Як на мене, те що тут відбувається це просто систематичний злив топ гравців.
Я навіть не буду нічого писати більше, бо вони зайдуть і почистять ці всі повідомлення як у попередній скарзі. Поспілкувавшись з Адміністрацією, мені чітко дали зрозуміти, що нічого змінюватись не буде. Тому я просто мовчки піду з проєкту. Дуже шкодую, що я задонатив сюди під 300 000грн.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83

Мартін Мерссі ♡

حب عابر - حب عابر للأبد
Реєстрування
11 Жов 2022
Дописи
165
Реакції
99
Бали
73
Напевно байдуже опиратися на правила проекту https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Правила-ukraine-gta.209016/

1.17. Правила UKRAINE GTA є пріоритетними, ніж правила введені на сервері, є винятки.

На 06 сервері одні винятки.
Сервер та деякі люди,тримаються Головними «рєшалами» і вийнятками,які праві на цілому світі,і байдуже що говорять люди.

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю
Після перегляду ситуації, закони, запропоновані президентом, а саме ті, які не є релевантними про бізнес, не будуть впроваджені та будуть скасовані.

Таким чином, жодних обмежень на свободу управління бізнесом не буде накладено. Ви можете продовжувати розпоряджатися своїми бізнесами відповідно до встановлених правил UKRAINE GTA.

Поточна ситуація була обговорена, на цей час немає підстав для дострокового зняття президента з посади. Його перебування на посаді продовжено.Надалі таких ситуацій траплятися не буде.

У Вашій скарзі містяться зауваження до законопроєктів та інших рішень президента, але порушення встановлених адміністрацією правил, таких як обмеження на свободу бізнесу, немає. Зараз усі правила UKRAINE GTA продовжують діяти без змін.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі