Розглянуто Дима Рушковский / сброба зливу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марія Райська ♡

leader "Котики"
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
143
Реакції
399
Бали
66
1. Нікнейм гравця: Дима Рушковский
2. Особистий нікнейм:
Марія Райська
3. Клан порушника: HelloKitties
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
Котики
5. Суть скарги:

Вітаю!
Розпочнемо історію від моменту, коли до мого чоловіка в будинок почали приїзжати невідомі нам тоді люди зі спробами нас вбити.
Я написала
скаргу на даного гравця, але нажаль тільки одну, бо був тільки один фрапс, приїзжав він до нас набагато частіше. Але про все згодом.

Все дойшло до того, що Дмитро напевно затаїв на мене якусь образу, але так сильно, що вирішив мене злити.

Почнемо з того, що Діма, залив на мене, не знаючи правил, скаргу за РК, але вийшло так, що мого порушення там не знайшлось, але сам гравець разом зі своїм другом отримали покарання за СК.
Думаю, що просто так людина не буде цілими днями стояти під котеджем, чекати поки ми вийдемо, щоб вбити прям на спавні з інтер'єру.

Якщо, ще трохи прокоменувати цю скаргу, то можна вже помітити, що Дмитрик має до мене особисту неприязнь.

Тут ми бачимо, таймкод: 04:07 - 04:50 , що людина цілеспрямовано стоїть, з відео на цілих 10хв, щоб вбити мене та зафіксувати будь яке моє порушення, завантажити його на форум, а я та мій клан, отримали покарання. Фрази : "снайпер оттуда работает" , "это лидер котиков" , прохання свого друга "подождать еще немного" свідчать про це все.

Далі коли я справедливо не отримала покарання, Діма написав
скаргу на адміністратора який її розглядав, зі звинуваченнями в блаті, вимагаючи видати мені покарання, та видати покарання клану "Котики" лідером якого є я. Там він також очевидно отримав відмову, але на цьому не заспокоївся....

В цей самий день Дмитро зі своїм другом приїхали знов до нашого будинку, але вже з метою провокації, погроз та ще раз зафіксувати хоч якесь моє порушення.

Перше відео - Діма перекрив машиною вихід з нашого будинку, очевидь для того, щоб ми не мали змоги вийти, та знов вбити нас прям на спавні, але трошки не встиг і трагічно помер сам.

Друге відео- Незабаром Дмитро та його друг знову приїхали, але на цей раз вже вийшли з клану, я впевнена для того, щоб ми їх вбили, а вони залили на нас скаргу за ДМ, інших причин я не бачу.

Вони приїхали зі зброєю та спробували провокувати- бо дуже сильно хочуть, щоб я хоч трошки посиділа в деморгані, а клан все ж таки отримав догану, за порушення від лідера.

Таймкод :
01:40 - 03:03

Людина в чаті пише мені, що мені "повыдают доганы за нон рп и флай" , що він все змімає, та коли я кажу, що за нон рп флай догану не видають, він каже, "мне говорили, что любое нарушение лидера- догана".
Це прямо доводить, що всі дії Дмитра спрявовані тільки на злив, через невідому мені образу.

Але і на цьому він нажаль не заспокоївся та написав ще, одну
скаргу, але на цей раз вже на ГА та ЗГС неоф, для керіника проекту.
І знов з вимогою видати мені та клану хоч якесь покарання, бо йому ж видали...

Я вважаю, що гравець Дима Рушковский прямо займається зливом та має понести за це покарання, згідно правил проекту.

7.34 Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану.

6. Докази (скріншот/відео): у скарзі
7. Дата порушення: 19-23.01.24

Останнє редагування:
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
12
Реакції
17
Бали
3
я хочю прокоментировать ету жалобу я просто некого не трогая проезжал возле котеджей даже не знав что там живет мария райская она меня просто так убила со снайпи я приехал узнать кто убил ето оказалась она я захотел отомстить убил ее и она нарушила 1 рк + нон рп но в тот момент я не мог зафиксировать ето я приехал 2 раз нарушив рк потом она виложила на меня жалобу и я получил за ето наказания я решил приехать убить еше раз и в етот раз скачял бандикам потому что шитаю что лидер клана которий знает првила не должен бил нарушать правила и остаться без наказано и потом виложил жалобу и мне подсказали опитние игроки что жалоба росмотрена не правильно я решил жалобу написать на администратора и после етого момента я приехал вчера мария направляла на мене зброю и визвала полицию полиция приехала проверила меня я попросил полецейского проверьте даних особ на оружие он отказался хотя я сказал жалобу что они на меня направляли оружие и после етого они взяли отошли с полицейским полицейские уехали и после того меня связали по рп и увезни на кладбише и призошло халатность полицейского у меня есть доказательства

Останнє редагування:

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
На жаль доказів для видачі покарання за злив недостатньо з огляду на те, що гравець написав лише одну скаргу на вас, правилами заборонено фіксування порушень задля подачі скарг на гравця/клан/фракцію, але за гравцем прослідкуємо, у випадку здійснення подібних дій отримає покарання згідно нормативу за злив гравця.
Но також гравець ID #170599 отримає покарання у вигляді /warn за Ухід від RP
Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі