Відмовлено Дитинство 2000 року Іллі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Альварез

Генерал ДСНС | У відставці
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
41
Реакції
27
Бали
33
Ім'я Прізвище: Ілля Альварез
Стать: Чоловіча
Національність: Українець
Вік: 24 років
Дата та місце народження: м.Київ 08.30.2000
Родина, сім'я: мама Аня, тато Сергій, я Ілля.
Місце проживання: м.Київ
Опис зовнішності: Карі очі, довге волосся, середній рістом
Особливості характеру: Я добрий, розумний, відповідальний, адекватний.
Дитинство: Я народився в м.Дніпро мене ростили мама та тато. Вони мені ростили добре щоб я навчався, добре та коли мені виповнилося 3 роки я пішов у садочок я у садку був спокійним хлопчиком та я добре поводився у садку. Коли мені виповнилося 6 років я почав ходити до школи, я там поводився добре і мене любили всі вчителі я добре вчився. І першу четверть навчався все на 11. І на другу четверть я пішов до школи і там знайшов друзів Олександр та Іван ми дружили дуже добре. У мене навчання було добре а Олександра та Івана було погано я їх підтягував навчання вони мене не слухалися але я їм хотів добре навчить щоб вони добре вчилися. І коли мені виповнилося 7 років, я покликав на свій День народження Олександра та Івана ми провели гарний день. І у нас було канікули ми кожен день грали у дворі, і коли ми грали футбол одні хлопчики прийшли і віджали наш м'яч я дуже був злий, і я передумав я хотів піти на Бокс я почав ходити в бокс я згадував той момент і дуже добре тренувався. І почалась школа і я був 2 класі я добре вчився і після школи я пішов на бокс я добре тренувався і тренер сказав що через тиждень у нас буде змагання з боксу, і я добре тренувався і коли почалися змагання я перший раунд почав добре але у другий раунд я програв, я дуже образився але тренер сказав що добре тренувався, та коли мені виповнилося 8 років я пішов у змагання та зайняв 1 місце я дуже тішився, та тато мене похвалив. І через рік мені вже виповнилося 9 років, ми зі своєю сім'єю відсвяткували мій День народження. І я школу закінчили всі на 12.
І канікули ми грали з друзями футбол і каталися на велосипеді і так пройшли мої канікули. І почалась школа і я щодня вранці ходив до школи і на обід нам дали кашу і ми поїли кашу і швидко бігали до класу хто останній той лох так кажучи, і перший прийшов мій однокласник Влад другий Іван третій Олександр четвертий я а там останній Володимир а інші не брали участь, а потім ми сміялися всі і на Володю говорили лох. І пройшла школа, мені вже виповнилося 10 років. Коли мені виповнилося 10 років мені купили новий велосипед у мене був велосипед, але був старий та ми з друзями каталися щодня. Та одного разу я знайшов цуценя та повідомив друзям ми його сховали шафу щоб не побачили мама та тато. І один день коли мама робила прибирання і знайшла цуценя, але мама мене не лаяла, і сказала щоб добре його виховав. Та почалася школа я добре вчився мене любили всі вчителі. І коли я закінчив школу у нас було канікули і коли я мав день народження я покликав своїх друзів, і ми разом веселилися. І минули роки і мені виповнилося 13 років я вчився нормально але не раніше, раніше вчилося все 12, а зараз на 11, але я намагався все на 12 у мене було погано з фізикою. І коли школа закінчилася почалася канікули. І мені виповнилося 14 років я канікули провів добре ми зі своїх сімей пішли в море.
Юність і доросле життя: Коли мені виповнилося 14 років, я пішов до школи. Я почав вчитися добре ніж 13 років все на 12 вчився, і я йшов займатись боксом і одного разу у нас було змагання але інше місто ми зі своїм тренером поїхали в м.Дніпро там у нас було змагання перший день ми відпочивали тому що шлях був довгий та ми дуже сильно втомилися. На другий день ми пішли на тренування ми там тренувалися і коли закінчили тренування, у нас було обід ми пообідали добре і пішли на басейн і там добре купалися. Третього дня розпочався змагання я посів 2 місце і мене нагородили хорошим ганарарам. Та ми пішли щоб відсвяткувати. Мене привітали друзі. І ми почали їсти піцу та пити лимонад. І на завтрашній день я пішов до школи і мене привітав учителя я радів і тато мене похвалив. І за рік мені вже виповнилося 15 років. Ми мали канікули і я щодня вранці бігав.
І по 10км, і я накачав свої ноги. І почались у мене змагання по друге я почав добре тренуватися і коли почались змагання я добре почав битися. І посів 1 місце, мене похвалив тренер. І мої друзі та тато і мама. Та завтра ми прямували додому. Та роки пройшли швидко я вже був 11 клас у 11 класі я почав добре вчитися я хотів вступити до програміста і я пішов на курси. Щоб добре вчитися. І я закінчив 11 клас і вступив до університету. Там було складно я там знайшов нових друзів і ми щовечора ми сиділи на лавці. І я навчався 3 роки в університеті, я закінчив на червоний диплом, і мене похвалили мама та тато. І я почав працювати з першу було дуже складно, але я не здавався і добре почав заробляти щодня давали по 10 тисяч гривнів, за добру роботу. І коли мені виповнилося 22 роки я покликав друзів відзначити свій день народження і всі друзі приїхали не порожніми руками і подарували мені айфон 12 про Макс я радів своїм і дякував своїм друзям. І я почав дуже добре заробляти, і в мене з'явився дівчина її звати Нюта. Вона була доброзичлива я її дуже любив. І ми разом відзначали її день народження. Я і її покликав на побачення. І я купив собі квартиру та машину і купив татові теж нову машину Кіа к5. І коли мені виповнилося 23 роки і ми одружилися з Нютою. І я добре заробляв і купив Нюті нову тачку, а мамі купив теж нову тачку. І через рік у нас народився син, мені виповнилося 24 роки.
На даний момент я добре заробляю і забезпечую свою сім'ю і у мене є син його звати Єгор. Якось я з роботи приїхав не з порожніми руками і купив своєму синові дуже дорогі іграшки, і Єгор радів. І Єгору виповнилося 1 рік ми відзначали зі своєю родиною його народження. І я щодня працюю і я зараз дуже добре заробляю і пожертвував багато грошей приблизно 1 млн гривнів на благодійність. І мене підвищили на роботі, і я дуже добряче заробляв. І одного разу ми зі своєю родиною поїхали до Дубай. І там купалися на морі та відпочивали добре, і я заробляв багато грошей і я там купив квартиру. І ми переїхали до Дубаї. Стару продали за 300.000 тисячі на даний момент я добре працюю і добре заробляю і у нас скоро народиться ще одна дочка яку я чекаю з нетерпінням
Хоббі: Я люблю допомагати людям.

Назар Герас

Шановний гравець
Активний гравець
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
1,323
Реакції
745
Бали
213
Вітаю.

1.17. Заборонено писати біографію від 1 лиця.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі