Тарас Соболев
Козак
- Реєстрування
- 26 Лис 2025
- Дописи
- 0
- Реакції
- 10
- Бали
- 6
Вітаю шановні гравці та розробники.
Я пропоную покращити таку фракцію як ДКВС, так як зараз це афк фракція з онлайном 0-2 чоловіка в день.
По перше це збільшити саму території дквс буквально в 1.5 рази.
По друге це додати сторожові вежі по всьому периметру, і зробити завдання простояти пост там 30 хв, і нагороду гідну
По третє це додати до всіх автомобілів проблискові маяки, і також до всього транспорту по бокам добавити надписи "ДКВС України" а на капоті позначку дквс.
По четверте, це кімнату для співробітників зробити в одній будівлі, а тюрьму зробити в іншій
І вп'яте, це вбрати бананові острови, і замість них саджати порушників у тюрьму дквс
І вшосте це додати до всього транспорту дквс мегафони які є в Пежо
На цьому в мене все.
Кому сподобалось моя пропозиція поставте галочку до гори. Дякую)
Я пропоную покращити таку фракцію як ДКВС, так як зараз це афк фракція з онлайном 0-2 чоловіка в день.
По перше це збільшити саму території дквс буквально в 1.5 рази.
По друге це додати сторожові вежі по всьому периметру, і зробити завдання простояти пост там 30 хв, і нагороду гідну
По третє це додати до всіх автомобілів проблискові маяки, і також до всього транспорту по бокам добавити надписи "ДКВС України" а на капоті позначку дквс.
По четверте, це кімнату для співробітників зробити в одній будівлі, а тюрьму зробити в іншій
І вп'яте, це вбрати бананові острови, і замість них саджати порушників у тюрьму дквс
І вшосте це додати до всього транспорту дквс мегафони які є в Пежо
На цьому в мене все.
Кому сподобалось моя пропозиція поставте галочку до гори. Дякую)