@maks
Козак
- Реєстрування
- 24 Бер 2026
- Дописи
- 18
- Реакції
- 10
- Бали
- 8
Вітаю шановний Адам Квенті я попав у бан на 6к днів за *********************************** жарт хочу вас дуже попросити дати мені шанс мне заблокували за жарт над своїм другом я жартував типу він продает - купляв ігрову валюту він цей жарт розумі а дана особа під ніком Енді Граймз теж розуміє що це жарт але він на мене обідевся за те що я його вбив и вирішив подати скаргу на форумі за жарт про купівлю ігрової волюти я не перший рік граю і я повністю знаю правила та стараюсь їх дотримуватися але не зовсім іноді виходе я повністю розумію що дехто не зрозуміє цей жарт я це казав з ціллю пожартувати та можливо підняти настрій тому я дуже дуже прошу вибачення каюсь за свої слова які казав не обдумавши хочу попросити вибачення та дати мені шанс так як це моє перше глобальне покарання дуже хочу грати в мене в цій грі друзі без яких не можливо радіти тем паче зараз в такі часи тільки і сидіти в дома кожні дні тривоги а ця гра хоч якось відлякає від зовнішнього світу вже сумую за друзями та хочу попросити дати мені один шанс і розблокувати мій аккаунт щоб я почав продовжувати свій шлях в цій грі якщо хочете перевірте логи я не чого не коли не просив не чого не купляв тому дайте мені шанс на виправлення а я в замін вам пообіцяю більше не буде подібного буду дотримуватись правил гри та і дуже сподіваюсь на вашу підтримку дякую велике