Зачинено Для Адмінів з повноваженням "Перегляд Логів" ВАЖЛИВО!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Мій нікнейм: Мартін Хомс
Нікнейм адміністратора: Будь-хто хто має можливість переглянути логи.
Суть скарги: Прохання переглянути логи

Дана тема, яку я пишу, 100% допоможе в майбутньому проекту! Цю проблему треба вирішити, "пофіксити".

Маю повні підстави вважати, що гравець знав про цю проблему/баг з продажем товарів через намет і використав це у власних цілях з метою збагачення на інших гравцях за допомогою проблеми/багу проекту.

Вітаю Шановна Адміністрація. Моя скарга, не до кінця являється скаргою, але не написати це тут - я не можу.
09.10.2025 в період з 01:00 до 02:00, на Центральному Ринку стався дуже цікавий і не приємний для мене інцидент.

Відео і скрінів немає, тому що така ситуація сталась зі мною вперше і подібних інцидентів за 3 роки гри в Ukraine GTA не було.
Я кожного дня купую і продаю товари на ЦР і про цю проблему не знав. Внизу послідовно розписую, що сталося вночі біля намету.

!!!!Підійшовши до намету гравця
Леонардо Моретті [89344], я зайшов на маркер, щоб переглянути товари.
В наметі були скіни, монета, мікросхема і рюкзак "Рожевий Смайлик".
З цікавого абсолютно нічого, що може привернути мою увагу, окрім "Мікросхема", тому що ціна на неї була 75 тисяч гривень.
Даний товар гравці продають мінімум за 200 тисяч гривень, і це не секрет для усіх.
Побачивши таку ціну, я натиснув на "Кошик" у вікні з "Мікросхема", далі відкрилось наступне вікно, де потрібно вибрати кількість товару і натиснути "Купити". Я відразу натискаю "Купити" і наступне, що я бачу в лівому куті біля радару - "Ви купили предмет Рюкзак Рожевий Смайлик за 15.000.000 гривень!
На рахунок рюкзака Рожевий Смайлик, його середня ціна у гравців на ЦР 300.000 тисяч. І це для багатьох не новина.
За 15.000.000 гривень, цей предмет ніхто і ніколи в житті не купить, тим паче, що його можна отримати в Батлпасі.

Я завмер і не зрозумів, що коїться. Вийшов з меню намету і почав шукати поглядом власника, який вже кудись втік.
Декілька хвилин пошуків і я його знайшов, почав йти на діалог, але він мене ігнорував, відбіг від намету і став в АФК.
Після того, як я дочекався його, приблизно хвилин 15-20, я почав пояснювати йому ситуацію.
ВІн напевно грав без звуку і написав "в чат". Я пояснив йому всю ситуацію з цією покупкою, пояснив, що я купував "Мікросхема", а не рюкзак, тим паче рюкзак за 15.000.000 грн, який мені не потрібний взагалі! Пояснив йому ситуацію і попросив повернути кошти. Гравець почав відходити від теми, почав говорити "якби я всім віддавав кошти, то нічого б не заробляв". Почав стверджувати, що я купив цей портфель сам. Потім знову почав мене ігнорувати і кошти повертати він не хотів, ігнорував мене і вийшов в АФК. Це виглядало як успішно виконаний план шахрайства і коли я попросив повернути кошти через системну помилку, даний гравець почав грати "дурника". Потім і зовсім вийшов з гри.
До чого я все це пояснюю.
Людина 100% знала про дану проблему і таким чином заробляла собі кошти. Довести, що він шахрай, майже не можливо.
Тому що відео на ЦР мало хто знімає, тільки коли продають щось через "Обмін" і гроші переводять на карту.
І взагалі складно це довести, тому що людина купила сама той товар і підозри на шахрайство нуль.. АЛЕ

Пояснюю своє бачення!!

!! Намет має 10 слотів для продажу товару, усі слоти були зайняті в даного гравця.
!!Предмет "Мікросхема" за 75.000 грн знаходився в 9 слоті, а в 10 слоті був предмет "Рюкзак Рожевий Смайлик" за 15.000.000 грн ( я навіть не звернув увагу, що він там був. Мою увагу привернула ціна на "Мікросхема", тому що це дуже дешево для даного товару )
Коли я натиснув на кошик біля товару "Мікросхема" і натиснув "Купити", гравець встиг забрати з продажу товар "Мікросхема" і на 9 слот стає товар "Рюкзак Рожевий Смайлик" за 15.000.000 грн
І виходить наступне: Я, ще не натиснув на "Купити" у вікні з "Мікросхемою", а у продавця її вже нема в наметі і на її місці стоїть рюкзак.
Система підтверджує покупку предмета у 9 слоті, але там вже рюкзак. І замість "Мікросхема" я купую рюкзак за 15.000.000 грн

Така мала ціна на "Мікросхема" була приманкою, кожний інший на моєму місці, відразу би купив її за такою ціною.
Також, нереально велика ціна на даний рюкзак. 15.000.000 грн, він знав, що навмисно ніхто не купить.
Це було зроблено спеціально, для великих балансів. Мікросхеми купують для крафту "Бум-Бокса", а купують ті, у кого є кошти! Тому що крафт там не дешевий.
Ось і я хотів купити для крафту, а в кінці кінців купив рюкзак, який отримаю з БП, за 15.000.000 грн.
Прошу переглянути логи і вирішити дане питання. 15.000.000 не малі кошти, був би це один мільйон гривень - я б не писав.
Але є певні фактори, такі як ціна мікросхеми і використання 9 і 10 слота намету, і вони підштовхують думати, що навмисне шахрайство.
Прошу серйозно віднестись до написаного. Кожне написане слово - правда!
На рахунок цього багу питав у гравця і він сказав, що таке саме було і у нього. Хотів купити один товар, а купив інший.
Ця проблема потребує вирішення, а гравець, Леонардо Моретті [89344], якщо буде доведено винну, повинний повернути мені кошти, а саме 15.000.000 гривень і отримати Бан за порушення правил, а саме:
1.11.
Якщо гравець помітив недопрацювання / баг / не коректно роботу ігрового моду - має попередити адміністрацію про це. Якщо гравець буде ним користуватись, задля власного збагачення / розваги / нанесення шкоди UKRAINE GTA / збагачення інших гравців, отримує покарання. |
Бан 6000 днів, гравець який отримав майно (є винятки) - Бан до 31 дня + конфіскація отриманого майна

ПРОШУ РОЗГЛЯНУТИ І ПРИЙНЯТИ МІРИ НА РАХУНОК ЦІЄЇ СИТУАЦІЇ!

Дякую!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі