Розглянуто Для Артема Скакуна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕳𝖆𝖙𝖆𝖌𝖎 𝕭𝖑𝖆𝖟𝖊

𝗥𝗼𝗺𝗮 𝗻𝗼𝗻 𝗳𝘂 𝗳𝗮𝘁𝘁𝗮 𝗶𝗻 𝘂𝗻 𝗴𝗶𝗼𝗿
Реєстрування
27 Кві 2024
Дописи
108
Реакції
104
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм: Артем Набанов
  3. Суть скарги:
    Вітаю, шановний Артем Скакун!

Я щиро прошу вибачення у вас і всіх, хто був присутній у Дс-каналі під час нашої розмови, зокрема: Льолька Золідка, Діани Скакун, Андрія Темницького та Вадима Садійського.

Передусім, хочу вибачитися за те, що я обманув вас стосовно відкатів моєї гри. Мої записи були неповними, але містили ключові моменти від початку до кінця. Щодо другої ситуації, я сподіваюся, що ви мене зрозумієте. Я не мав достатньо досвіду, це був мій перший подібний випадок. Я не знав, як правильно поводитися та спілкуватися на такі серйозні теми.

Під час розмови я намагався йти на контакт, але сильно переживав і не знав, чого очікувати. Я відповідав на ті запитання, на які знав відповіді, і не мав наміру когось обманювати. Розумію, що для вас подібні розмови стали буденністю, адже ви спілкуєтеся з сотнями гравців, але для мене це був перший досвід спілкування з адміністрацією такого рівня.

Моя мета була просто розібратися у ситуації, пов’язаній з «варном». Зараз я повністю усвідомлюю, що був неправий, як і інші, хто виходив із гри під час битв за території. Я визнав свої помилки і розумію, що вчинив неправильно.

Я завжди з повагою ставлюся до кожного адміністратора. За весь час гри на проєкті я жодного разу не отримував мутів за неадекватні висловлювання чи неповагу до адміністрації. Я довго граю на сервері, вклав чимало ресурсів і сил, і завжди намагався мінімізувати порушення.

Можливо, я справив враження людини, яка хотіла когось обдурити. Але повірте, я лише хвилювався, бо був у незнайомій ситуації, розумів, що розмова серйозна, і це наклало свій відбиток. Я переживав і, можливо, виглядав не найкращим чином.

Але, Артеме Скакун, я щиро каюся у своїх діях. Мені шкода, що мої слова могли здатися обманом, або що я виглядав слабким чи невпевненим у собі. Для мене 05 сервер – це все: друзі, будинок, квартира, і я активно підтримую проєкт через донат, тому що отримую задоволення від гри.

Я щиро прошу вас і всю адміністрацію розглянути можливість зменшення терміну покарання. Я визнаю свої помилки, повністю усвідомлюю їх і обіцяю, що надалі подібного більше не повториться.

Дякую за вашу увагу та за вашу працю, яка робить цей проєкт таким чудовим!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Ляп
  5. Дата походження:03.12.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі