Макс Крутов
😈 Kрутов 😈
- Реєстрування
- 25 Лип 2023
- Дописи
- 222
- Реакції
- 349
- Бали
- 68
1. Нікнейм адміністратора: Ріхтер Дегтярьов
2. Особистий нікнейм: Масик Крутов
3. Суть скарги: Вітаю, 22.07.2025 о 13:28, трапилась така ситуація, що приїхав я на «Центральний Ринок» але не було вільних наметів, спочатку один раз написав «репорт» щоб перевірили «АФК намети», але нажаль ніхто не відповів, після чого подав другий «репорт» з такою ж проблемою. Мені відповідь ніхто не надав та не допоміг, хоча адміністрація була у мережі. Після чого я написав у «VIP» про те чому адміністрація не збирається відповідати на репорти, та мені дає даний адміністратор «Мут» причину видно на фото.
Прошу надати мені відповідь де саме з моєї сторони було порушення?
А також дати покарання даному адміністратору
4. Докази: Фото
5. Дата походження: 22.07.2025
2. Особистий нікнейм: Масик Крутов
3. Суть скарги: Вітаю, 22.07.2025 о 13:28, трапилась така ситуація, що приїхав я на «Центральний Ринок» але не було вільних наметів, спочатку один раз написав «репорт» щоб перевірили «АФК намети», але нажаль ніхто не відповів, після чого подав другий «репорт» з такою ж проблемою. Мені відповідь ніхто не надав та не допоміг, хоча адміністрація була у мережі. Після чого я написав у «VIP» про те чому адміністрація не збирається відповідати на репорти, та мені дає даний адміністратор «Мут» причину видно на фото.
Прошу надати мені відповідь де саме з моєї сторони було порушення?
А також дати покарання даному адміністратору
4. Докази: Фото
5. Дата походження: 22.07.2025
Вкладення
Останнє редагування: