Розглянуто Для Великова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
460
Реакції
646
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Федя Батурінець
2. Нікнейм порушника:Сенді Мілано
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:Вітаю Олександр! Після Розгляду скарги на вас Пані ГА підвердила що скрін не був дісним. Виходячи с цьго я можу препустити що Сенді Мілано вас просто обманув і скинув скрін який є не дійсним і не правдивим. на цю Людину наразі дуже багато скарг її 2 рази звільняли але він знову опиняється в СБУ, я просто не розумію одне як за обман вас він просто отрумує догану, і завжди коли його звільняють, він через пару годин вже є в СБУ, Може це Блатт?? я прошу вас надати відповідь чому ви це не рахуєте обманом Адміністрації те що він вам дає скрін який воде вас в оману , і просто видаєте догану . ДЯкую очікую відповіді
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тик
6. Дата порушення::3.12.2025

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
292
Реакції
254
Бали
123
Вітаю!
На рахунок порушень та чому гравця Сенді Мілано знову приймають у фракцію:
З тим що від данного гравця багато порушень я згоден, але нажаль лідер сам приймає рішення, кого приймати у фракцію, кого ні, а я можу дати лише рекомендації. Я також не дуже за щоб після таких багаторазових порушень приймали назад у туж саму фракцію, але ж повторюся я даю лише рекомендації.
На рахунок обману, та блату:
Блат я не припускаю у організації, можете переглянути це по скаргам які були схвалені та у яких співробітники отримували покарання без виключень.
Обманом я це рахувати не можу, тому що спиратися саме на цю картинку я не міг, я спирався на логи, але нажаль виникла помилка за це вибачаюсь.
Просто доганами данний працівник не обходиться, він отримує більші дисциплінарні покарання згідно його порушень.
Порозмовляю з лідером на рахунок данного працівника.
Дякую за звернення.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі