Розглянуто Для Вищих Адмінів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваня Мирний

02 | Західна Україна
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
44
Реакції
138
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Ваня Мирний
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Флоренс
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє Ukraine GTA.
Прошу переглянути моє покарання у вигляді блокування акаунта на 14 днів за причиною «Образа адміністрації».
Я визнаю, що під час конфліктної ситуації міг висловлюватися емоційно, проте не мав на меті принижувати адміністрацію або порушувати правила проєкту. Як лідер клану, я усвідомлюю свою відповідальність перед учасниками та гравцями серверу.
Вважаю, що термін покарання є надто суворим для даної ситуації, тому прошу переглянути рішення та, за можливості, скоротити термін блокування або замінити його на більш м’яке покарання.
Надалі зобов’язуюсь дотримуватись правил проєкту та вирішувати спірні питання виключно в конструктивній формі.
Також прошу звернути увагу на дії адміністратора, який видав покарання. На мою думку, його поведінка не повністю відповідає стандартам роботи адміністрації, оскільки під час розгляду ситуації я не отримав конструктивного діалогу та належного роз’яснення причин покарання. Вважаю, що адміністратор повинен діяти неупереджено та сприяти вирішенню конфліктних ситуацій, а не загострювати їх. Прошу провести додаткову перевірку його дій у межах даного інциденту.

Дякую за розгляд звернення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
924
Реакції
602
Бали
153
Вітаю
Вам буде знято блокування у наступний раз звертайтесь до адміністрації більш поважливіше
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі