Відмовлено Для Владислава Савочкіна///Богдан Скляренко///Оскарження вердикту скарги, Непрофісійність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Енджей Котик

Жужа йоу
Реєстрування
9 Лис 2023
Дописи
65
Реакції
56
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Богдан Скляренко
  2. Особистий нікнейм: Єгор Жужа
  3. Суть скарги: Ви вже можете зрозуміти за що ви мене забанили????
    1. Чому скарга для якого була для Спец.Адміна та Керівника, мені відповідає ЗГА???? тиць
    2. Ви вже можете вирішили за що ви будете мене банити??? Перше моє покарання за цю ситуацію було "Неадикватні висловлювання" за що я отримав мут на 60 хв, потім Юрій написав скаргу на форум за ОСК РОДИЧІВ тиць, Яку Кріс Ровент схвалив, та дав бан на 14 днів за ОСК ГРАВЦІВ тиць . Потім ЗГА дає мені відповідь: Мені було видано покарання за ОСК РОДИЧІВ. Так, за що мене було забанено??? Коли я навіть на фрапсі нікого із родичів не ображав????
    3. Чому пане ЗГА вирішив що я почав перший ображати??? Якщо фрапс був вже на половині конфлікту??? тиць
    Для ЗГА: Ви так і не відповіли на четверте та п'яте питання??? Яка на них відповідь???
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Бан та скарга
  5. Дата походження: 01.04.24

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Почнемо з скарги яку ви лишили на адміністратора Павло Байдена - ТУТ де Ви пишете про те що гравець Вас провокував а адміністратор видав Вам мут не розібравши повну ситуацію, за що з адміністратором була проведена бесіда. Але якщо подивитись на ту скаргу яку на вас подав даний гравець то можемо побачити з самого початку відео що гравець Вас не провокував натомість Ви в ігровому чаті вже ображали даного гравця та до появи адміністратора не було провокації зі сторони гравця, а з Вашої сторони! Що вже можемо видати Вам покарання у вигляді Обман адміністрації, так як в скарзі на Павло Байдена Ви казали що Вас провокували, що на відео ми не бачимо (ось відео). Натомість все відео до таймкоду якій вказав гравець, в ігровому чаті Ви його ображали за що вже можемо видати мут. Але після таймкоду Ви дуже неадекватно спілкувались, та ті слова які Ви говорили вже тягне на бан на 14 днів.

Очікуємо рішення від головної адміністрації, та прошу передивитись скаргу на Павла Байдена та на скаргу яку я розглянув бо на мою думку Обман адміністрації присутній. Не порушуйте більше.

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
253
Вітаю!

Шановний гравець, адміністратор має право сам винести вердикт, якщо спроможний на це.
Далі ситуація з Вашою скаргою з Павлом Байденом була проведена бесіда, але ж на доказах видно, що гравець вас не провокував, але ж Ви в ігровому чаті почали писати про його вади мови та ображати, як зазначив адміністратора вище, це можна розрахувати, як обман адміністрації, оскільки, гравець Вас не провокував. Образи родичів також присутні, які ми можемо бачити в цій скарзі посилання і також грубі образи гравців. Вам було видано бан за Образи гравців. Ми керуємось терміном - Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14. Тобто, ми маємо право видати покарання від муту до бану, в залежності від слів, які сказав гравець. На те що Ви казали, спокійно можно було видати блокування. Ми виносимо вердикти, а не відповідаємо на питання, для цього є особисті повідомлення - розділ "Скарги на адміністрацію" не призначений для запитань.
Надаю відповідь на Ваші запитання.
Четверте: Покарання за неадекватні висловлювання Вам було видане за одну ситуацію, а образи гравців за іншу.
П'яте: Адміністратор ніколи не звертає уваги на конфлікти особисті, людина, яка перебуває на посаді адміністратора, думає та виносить вердикт холодною головою.

Тому - виношу вердикт:
Покарання видано вірно!
Оскарженню не підлягає.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі