Зачинено Для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
102
Реакції
106
Бали
46
1. Сервер у діскорді: 01 Центральна Україна
2. Нікнейм теха: Нікіта Лізейник,Іра Блейс
3. Особистий нікнейм (Discord): andryxa2204
4. Суть скарги: Доброго вечора, шановний керівник Ukraine GTA! Сталась така неприємна ситуація: мого друга заблокували за пунктом 4, а саме "Будь-яка реклама у всіх її видах (окрім нашого сверверу" карається мутом на 24 години/блокуванням аккаунта на 15 днів. Примітка: За рекламу каналів YouTube/Твіч буде мут, а за рекламу інших ДС/Проектів - бан". Я не розумію, чому так сталося, оскільки він не писав рекламу в чат, не спамив і нічого такого не робив. У нього просто була силка в профілі діскорд на його сервер який стосується іншої гри!!! Я не вважаю, що це не заборонено, оскільки в правилах не має такого пункта, який забороняв залишати посилання в СВОЄМУ профілі діскорд. Якщо справді це заборонено, то будь ласка, допишіть правила діскорд серверу, бо гравці не розуміють, за що їх блокують!
5. Доказ: (скриншот/відео): Тиць
6. Дата походження: 20.02.2024

Реєстрування
17 Січ 2023
Дописи
15
Реакції
15
Бали
6
Одним із адміністраторів було розміщено посилання на свій магазин, але ніхто не проявив до цього інтересу. Чому це правило обходить адмінів?
Док профілю адміністратора: *Тиць*

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Вітаю.
В правилі серверу написано "Будь-яка реклама у всіх її видах (окрім нашого серверу)". Оскільки профіль є на цьому сервері, він автоматично приймає ці правила. Тобто, люба реклама яка відображається на сервері буде покарана. Адміністратор отримає покарання за своє порушення.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі