Розглянуто Для Владислава Савочкіна.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2022
Дописи
207
Реакції
540
Бали
96
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович, Богдан Резніченко, Рафаель Тоширо
  2. Особистий нікнейм: Феникс Овнкензо
  3. Суть скарги: Вітаю Керівництво. Скарга моя стосовно видалення клану KenzoFamQ. У нас було 2 догани, одне попередження. Була подана скарга на зняття догани, я написав до гс неофа,Рафаеля Тоширо, щоб спеціально розглянув , на що він просто переглянув та нічого не сказав.
    .
    1711741752424.png

Також я думаю якщо не полінуватись і глянути логи форуму то можна побачити, що адміністрація заходила та дивилась те що я подавав ще в 13:28 на зняття заявку але знову просто проігнорувала.
    1711741817435.png

Також хочу підмітити цікавий момент, чому коли у клану Forbes була така сама ситуація(2/3 доган) то їм знімають догану тут за 6 годин, деяким кланам взагалі менше години розглядають заявки.

Чому адміністрації іде проти клану та видає такі серйозні покарання як догана за не значні образи та видалення клану в той час як клан вже може зняти догану але на це закривають очі ГС/ЗГС неоф. Абсолютно не згодний з рішенням про видалення як я так і величезна кількість гравців 04 та інших серверів. Прошу перерозгяду даної ситуації керівництвом проекту, дана ситуація не має настільки серйозних підстав для видалення клану.
    Переглянути вкладення 200419
    Нас просто спеціально проігнорували. Вертаючись до отримання 2 догани, я вважаю що за 60хв муту лідеру не мають давати догану, а попередження.

4. Чому адміністрації іде проти клану та видає такі серйозні покарання як догана за не значні образи та видалення клану в той час як клан вже може зняти догану але на це закривають очі ГС/ЗГС неоф. Абсолютно не згодний з рішенням про видалення як я так і величезна кількість гравців 04 та інших серверів. Прошу перерозгяду даної ситуації керівництвом проекту, дана ситуація не має настільки серйозних підстав для видалення клану.

Чому адміністрація не
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Все прикріпив вище
  6. Дата походження: 29.03.24

Вкладення

• 1711740066194.png
    1711740066194.png
    56.4 Кб · Перегляди: 166
  • 1711742742146.png
    1711742742146.png
    36 Кб · Перегляди: 185

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Доброї ночі

Клан KenzoFamQ було видалено за отримання 3/3 доган та масові порушення правил проєкту від учасників клану.
1 догана - Порушення правил битви за бізнес 3.3
2 догана - Образи гравців від вас (лідера клану)
3 догана - DM на сльоті від лідера клану та масовий DM на сльоті від учасників клану
+ у вас було активне попередження

Стосовно того , що вам не знімали догану: В темі "Система доган та попереджень" існує правило - КД на зняття догани/попередження - 7 днів.

Стосовно того , що клану Forbes було знято догану без КД: Мною було прийнято таке рішення , у зв'язку з тим , що після отримання другої догани кланом Forbes , учасники вашого клану (KenzoFamQ), і ви в тому числі , активно намагалися "злити" цей клан своїми провокативними скаргами. Цю ситуацію ми з вами обговорювали вже дуже давно , тому не бачу сенсу до неї повертатися.

Очікуйте відповіді від Спец.Адміністратора / Керівника проєкту

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Доброї ночі

Клан KenzoFamQ було видалено за отримання 3/3 доган та масові порушення правил проєкту від учасників клану.
1 догана - Порушення правил битви за бізнес 3.3
2 догана - Образи гравців від вас (лідера клану)
3 догана - DM на сльоті від лідера клану та масовий DM на сльоті від учасників клану
+ у вас було активне попередження

Стосовно того , що вам не знімали догану: В темі "Система доган та попереджень" існує правило - КД на зняття догани/попередження - 7 днів.

Стосовно того , що клану Forbes було знято догану без КД: Мною було прийнято таке рішення , у зв'язку з тим , що після отримання другої догани кланом Forbes , учасники вашого клану (KenzoFamQ), і ви в тому числі , активно намагалися "злити" цей клан своїми провокативними скаргами. Цю ситуацію ми з вами обговорювали вже дуже давно , тому не бачу сенсу до неї повертатися.

Очікуйте відповіді від Спец.Адміністратора / Керівника проєкту
Вітаю

Відповідь була надана вище, Головним Адміністратором сервера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі