Феникс Овнкензо
KENZO????????
- Реєстрування
- 5 Лип 2022
- Дописи
- 207
- Реакції
- 540
- Бали
- 96
- Нікнейм адміністратора: Олег Романович, Богдан Резніченко, Рафаель Тоширо
- Особистий нікнейм: Феникс Овнкензо
- Суть скарги: Вітаю Керівництво. Скарга моя стосовно видалення клану KenzoFamQ. У нас було 2 догани, одне попередження. Була подана скарга на зняття догани, я написав до гс неофа,Рафаеля Тоширо, щоб спеціально розглянув , на що він просто переглянув та нічого не сказав.
.
Також я думаю якщо не полінуватись і глянути логи форуму то можна побачити, що адміністрація заходила та дивилась те що я подавав ще в 13:28 на зняття заявку але знову просто проігнорувала.
Також хочу підмітити цікавий момент, чому коли у клану Forbes була така сама ситуація(2/3 доган) то їм знімають догану тут за 6 годин, деяким кланам взагалі менше години розглядають заявки.
Чому адміністрації іде проти клану та видає такі серйозні покарання як догана за не значні образи та видалення клану в той час як клан вже може зняти догану але на це закривають очі ГС/ЗГС неоф. Абсолютно не згодний з рішенням про видалення як я так і величезна кількість гравців 04 та інших серверів. Прошу перерозгяду даної ситуації керівництвом проекту, дана ситуація не має настільки серйозних підстав для видалення клану.
Переглянути вкладення 200419
Нас просто спеціально проігнорували. Вертаючись до отримання 2 догани, я вважаю що за 60хв муту лідеру не мають давати догану, а попередження.
Чому адміністрації іде проти клану та видає такі серйозні покарання як догана за не значні образи та видалення клану в той час як клан вже може зняти догану але на це закривають очі ГС/ЗГС неоф. Абсолютно не згодний з рішенням про видалення як я так і величезна кількість гравців 04 та інших серверів. Прошу перерозгяду даної ситуації керівництвом проекту, дана ситуація не має настільки серйозних підстав для видалення клану.
Чому адміністрація не- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Все прикріпив вище
- Дата походження: 29.03.24