Андріан Кросс
Поважний гравець
- Реєстрування
- 12 Гру 2023
- Дописи
- 339
- Реакції
- 111
- Бали
- 88
- Рафаель Тоширо та Євгеній Миколаївський
- Раян Волков
- Я розмовляв з своїм другом Бодя Духов в особитому чаті, підчас розмови я повідомив мого друга проте що я написав Головному Адміністратору Рафаелю Тоширо після чого я повідомив Бодю Духова про те що Рафаель мені не відповідає. Потім я попросив передати інформацію та Бодя застряг на текстурі та подав репорт після чого йому відповів Рафаель та зняв його авто та Духов передав інформацію що я написав йому в Телеграм та щоб відповів мені. Потім Рафаель почав допитувати мого друга звідки в нього така інформація після чого він сказав що я йому дав таку інформацію так як я з ним розмовляв. Після чого він написав в телеграмі в адмін чат що я знятий з посади за розголошення неналежної інформації гравцям. Як тут може бути неналежна інформація як що я нічого поганого не сказав тільки інформацію проте що я написав та попросив передати інформацію. Я розумію якби як сказав де проживає особа, особистий номер телефона, пароль, електрону скриньку та іншу конфіденціальну або особисту інформації, але в моїх словах було сказано лише те що я написав Рафаелю та попросив передати інформацію про те що я написав Рафаелю. Також прошу зауважити що Євгеній Миколаївський розповсюдив особисту інформацію таких людей як: Бодя Духов, Катя Тейлор, Доні Хліманцов, Арсеній Алимов та Денис Литвиненко. Він навіть ВСІМ надавав ФОТО ЛИЦЯ Доні Хліманцова!!!!
4. 25.05.24